اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توصیه های طب سنتی برای فصل بهار

توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
یک دستیار تخصصی طب سنتی در اردبیل گفت: جابه جایی فصول موجب تغییرات اساسی درعملکرد اندام‌ها و دستگاه‌های درونی بدن می شود که با توجه به برخی نکات ساده می توان این تغییرات، و اختلالات ناشی از آن را کنترل کرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیام پزشکی، دکتر نعمت الله مسعودی اظهار کرد: تغییر فصل و شروع بهار باید با طبیعت هم راستا باشد نه با تحویل سال، چرا که در برخی از نقاط گرمسیر کشور بهار از روزها پیش آغاز شده ولی در اردبیل هنوز اثر چندانی از تغییر فصل و شروع بهار دیده نمی شود.
وی افزود: در زمستان فضولات در بدن جمع شده و سفت می شوند که در بهار باید از بدن دفع شوند و اگر به این نکته توجه نشود موجب بروز بعضی بیماریها از جمله فشار خون، بیماری عصبی و روانی، سکته های قلبی و مغزی و جوش، آکنه و دمل می شود.
این پزشک ادامه داد: غذاهای گوشتی و شیرین موجب افزایش فضولات بدن می شوند پس توصیه می شود از مصرف این غذاها تا حد امکان اجتناب شود.
وی بیان کرد: استفاده از شربت شاه تره و کاسنی به مدت دو تا سه هفته، در دفع فضولات بدن موثر بوده و شربت سکنجبین (سرکه، عسل، آب) علاوه برخاصیت پاکسازی بدن عروق منسدد قلب، مغز و کبد را باز می کند که براساس بیماریهای مختلف می توان به آن گیاهان دیگری نیز اضافه کرد.
مسعودی خاطرنشان کرد: حجامت از دیگر روشهای پاکسازی بدن در این فصل است و کسانی که در گذشته این کار را انجام داده اند در بهار در محل حجامت احساس خارش می کنند. البته امروزه داروهایی وجود دارد که به جای حجامت می توان از آنها استفاده کرد.
وی گفت: در بهار هضم ضعیف تر می شود بنابراین باید غذا تقلیل یافته و ازغذاهای دیر هضم مانند حلیم که برای فصل زمستان توصیه می شد مصرف نکرد و به جای آن بیشتر از غذاهای سبک و پرفیبر، میوه ها و سبزیجات، شربت آبلیمو عسل و شربت آلبالو استفاده کرد.
این دستیار طب سنتی توصیه کرد: در فصل بهار از ورزشهای سنگین پرهیز کرده و ورزش سبک در صبح انجام شود و حمام کردن و کیسه و سنگ پا کشیدن در این فصل بهتر است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پیام پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه