اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

افزایش ۱۰دلاری قیمت نفت ایران در فوریه

افزایش ۱۰دلاری قیمت نفت ایران در فوریه
اوپک اعلام کرد قیمت نفت ایران در فوریه ۲۰۱۵ با افزایش بیش از ۱۰دلاری نسبت به ماه قبل از آن به ۵۳.۲۶ دلار در هر بشکه رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، اوپک در جدیدترین گزارش ماهانه خود اعلام کرد قیمت سبد نفتی این سازمان در ماه فوریه 2015 با 9.68 دلار افزایش نسبت به ماه قبل از آن به 54.06 دلار در هر بشکه رسید.

تمامی نفت‌های این سازمان در ماه فوریه 2015 با افزایش قیمت مواجه شده‌اند.

بر اساس این گزارش قیمت نفت سنگین ایران در ماه فوریه امسال 10.42 دلار افزایش یافته و به 53.26 دلار در هر بشکه رسیده است. قیمت این نفت در ماه ژانویه 42.84 دلار در هر بشکه اعلام شده بود.

متوسط قیمت نفت سنگین ایران در 2 ماه نخست سال جاری میلادی نیز 47.92 دلار در هر بشکه اعلام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 57 دلار کاهش داشته است.

قیمت سایر نفت‌های اوپک در ماه فوریه امسال به‌ازای هر بشکه به این شرح بوده است: نفت سبک عربستان 53.78 دلار، نفت سبک عراق 51.82 دلار، نفت بونی‌لایت نیجریه 58.36 دلار، ‌سیدر لیبی 56.83 دلار، نفت گیراسول آنگولا 58.27 دلار، نفت صادراتی کویت 52.25 دلار، نفت مارین قطر 55.38 دلار، مری ونزوئلا 48.41 دلار، موربان امارات 58.56 دلار، اورینت اکوادور 47 دلار و صحرای الجزایر 58.18 دلار.

قیمت نفت برنت دریای شمال نیز در این ماه با افزایش 10.27 دلاری نسبت به ماه قبل از آن به 58.13 دلار در هر بشکه رسید. نفت سبک آمریکا نیز با افزایش 3.47دلاری در برابر 50.76 دلار در هر بشکه معامله شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه