به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، صبح امروز پیرو اخطاریه اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه، کارگران شرکت تامین ماسه ریخته گری در اقدامی ضربتی به رفع آلودگی و لایروبی انهار کشاورزی مزارع و زمین های اطراف این شرکت به طول حدود سه کیلومترهمت گماشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,در این اخطاریه با اشاره به ترک خوردن حوضچه ای که پساب خروجی این شرکت در آن جمع می شد و این امر منجر به آلودگی رودخانه “کنگرخانی” شهر شده بود، بر رفع اساسی مشکل پیش آمده تاکید شده بود.
,در این اقدام، تعداد حدود ۵۰ نفر از کارگران شرکت تامین ماسه با دو دستگاه بیل مکانیکی، لودر و کامیون اقدام به لایروبی انهار کشاورزی کردند.
,عبدالرضا لعل محمدی مدیر کارخانه شرکت تامین ماسه در این زمینه به دیمه نیوز گفت: همه ساله شرکت تامین ماسه ریخته گری فیروزکوه در راستای کمک به کشاورزان منطقه اقدام به لایروبی انهار زراعی مزارع اطراف شرکت می کند.
,وی گفت: امسال و با توجه به مشکل پیش آمده طی روزهای گذشته که اعتراض کشاورزان را به دنبال داشته، انجام این مهم چند روز زودتر از موعد در دستور کار قرار گرفت.
,لعل محمدی تصریح کرد: یکی از برنامه های اساسی سال آینده این شرکت، تبدیل این صنعت به صنعتی سبز با اصلاح و افزایش تعداد بک فیلترها، نصب تجهیزات آبگیر و حذف استخرهای باطله است.
,وی افزود: هم اینک شرکت با دو بک فیلتر خشک و یک غبارگیر تر کار می کند و با وجود دارا بودن بیش از ۱۰ هکتار فضای سبز، نیاز به احیاء فضای سبز دارد.
,مدیر کارخانه شرکت تامین ماسه فیروزکوه با اشاره به دود خروجی از شرکت، ادامه داد: تصور عمومی بر این است که اینها گرد و خاک سیلیس است که از دودکش ها خارج می شود اما در حقیقت فقط بخار آب است که در فرآیند تولید، ایجاد می شود.
,وی خاطرنشان کرد: در فصل تابستان که با وزش باد غالب گدوک در منطقه مواجه هستیم، گرد و غبار موجود در شرکت به سمت شهر هدایت می شود که این مساله در آینده ای نزدیک با افزایش تعداد آب فشان ها رفع خواهد شد.
,لعل محمدی با توصیف شرکت تامین ماسه ریخته گری فیروزکوه به عنوان بزرگنترین شرکت از این دست در سطح خاورمیانه که در تولید ماسه صنعتی و مواد اولیه صنایع ماسه و ریخته گری فعالیت دارد، یادآور شد: ۱۸۰ نفر بطور مستقیم و بیش از ۱۵۰ نفر بطور غیرمستقیم در این شرکت اشتغال بکار دارند.
,وی در خاتمه بیان کرد: با تامین زیرساخت های اساسی از جمله برق و گاز و همچنین تامین اعتبارات مورد نیاز، این شرکت در آینده به خارج از شهر فیروزکوه منتقل خواهد شد.
,پایان خبر/ش
]
ارسال دیدگاه