logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  2. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  3. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  4. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  5. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  6. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  7. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  8. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  9. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  10. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  11. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  12. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  13. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  14. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  15. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  16. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  17. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  18. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  19. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  20. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است

ترقی در گفت و گو با دانا:

آمریکا همچنان نقش پلیس خوب را بازی می‌کند/ سیاست‌های آمریکا در سوریه شکست خورده است

آمریکا همچنان نقش پلیس خوب را بازی می‌کند/ سیاست‌های آمریکا در سوریه شکست خورده است
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی یادآور شد: قطعاً شرایط اسرائیل در منطقه سخت تر شده و با قبول شکست نظامی آمریکا در سوریه این شکست سخت تر خواهد شد؛ اما قطعاً‌ این تصمیم هم در جهت حفظ منافع رژیم صهیونیستی است و این رژیم غاصب را با شرایط جدیدی مواجه می‌کند.
[

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در خصوص اظهارات اخیر جان کری پیرامون مذاکره با بشار اسد برای بحران سوریه اظهار داشت: رفتار آمریکا تا کنون نشان داده است که آمریکا قابل اعتماد نبوده و هر گاه سخنی بر زبان می آورند قطعاً اهدافی در سر داشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی همچنین افزود: به نظر می رسد آمریکا به یک جمع بندی رسیده است که مبارزه اش با سوریه و تقویت معارضان در سوریه نتیجه بخش نبوده، این تغییر موضع را در قبال سوریه داشته است تا بتواند از این طریق اهداف خود را پیش ببرد.

,

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: آمریکا و غرب به دنبال نجات داعش و گروه های تکفیری از جنگی هستند که به نابودی آنها منجر شده است و برای اینکه جلوی نابودی این گروه های تروریستی را بگیرد تا در فرصت دیگری از باقی مانده‌های این گروه تروریستی برای پیش برد اهداف خود استفاده کند دست به چرخش چنین موضعی زده اند تا جلوی ارتش سوریه را هم بگیرد.

,

ترقی یادآور شد: قطعاً شرایط اسرائیل در منطقه سخت تر شده و با قبول شکست نظامی آمریکا در سوریه این شکست سخت تر خواهد شد؛ اما قطعاً‌ این تصمیم هم در جهت حفظ منافع رژیم صهیونیستی است و این رژیم غاصب را با شرایط جدیدی مواجه می‌کند.

,

وی در ادامه عنوان داشت: در مجموع به نظر می رسد که آمریکایی ها در این روند نقش پلیس خوب را بازی می کند و امنیت رژیم غاصب صهیونیستی اولین اولویت برای آمریکا است؛ لذا در این مذاکراتی که پیش خواهد رفت سعی آمریکا بر این خواهد بود که سوریه را از تقابل با اسرائیل باز بدارد و یا راهکاری را دنبال کنند که منافع این رژیم غاصب را تضمین کند.

,

خاطر نشان می‌شود طی هفته گذشته، جان کری، وزیر امورخارجه آمریکا با بیان اینکه آمریکا همیشه مایل بوده است در چهارچوب اعلامیه کنفرانس ژنو یک با بشار اسد رییس جمهوری سوریه مذاکره کند، افزود که ما در نهایت باید همین کار را بکنیم.

,

اگرچه اظهارات کری موجی از خشم را در میان کسانی به وجود آورد که بر مداخله نظامی برای سرنگونی سوریه حساب باز کرده و بر این باور بودند که غرب آنها را دیر یا زود به قدرت می‌رساند، هر چند که این مسئله به قیمت کشته شدن دهها هزار نفر از مردم سوریه یا ویرانی کامل این کشور تمام شود؛ اما باید به این نکته اذعان داشت که آمریکا بالاخره شکست خورده است.

, اظهارات کری موجی از خشم را در میان کسانی به وجود آورد که بر مداخله نظامی برای سرنگونی سوریه حساب باز کرده و بر این باور بودند که غرب آنها را دیر یا زود به قدرت می‌رساند، هر چند که این مسئله به قیمت کشته شدن دهها هزار نفر از مردم سوریه یا ویرانی کامل این کشور تمام شود؛ اما باید به این نکته اذعان داشت که آمریکا بالاخره شکست خورده است.,

این در حالی است که روزنامه دولتی سوریه در این راستا نوشت: «یقینا نمی‌توان به اظهارات کری یا هر مسئول آمریکایی دیگری اعتماد کرد. روشن است که آمریکا طرح تجزیه منطقه و ایجاد خاورمیانه جدیدی را در سر دارد که برای عملی کردن آن فعالیت می‌کند و به این مسیر ادامه می‌دهد. بی‌گمان ایستادگی سوریه و ملت این کشور عملی کردن این طرح را مختل یا آن را به شکست کشانده است، ولی این طرح همچنان وجود دارد و واشنگتن هنوز تسلیم تمایلات مردم منطقه و رقم زدن سرنوشت آنها توسط خودشان نشده است».

, این در حالی است که روزنامه دولتی سوریه در این راستا نوشت: «یقینا نمی‌توان به اظهارات کری یا هر مسئول آمریکایی دیگری اعتماد کرد. روشن است که آمریکا طرح تجزیه منطقه و ایجاد خاورمیانه جدیدی را در سر دارد که برای عملی کردن آن فعالیت می‌کند و به این مسیر ادامه می‌دهد. بی‌گمان ایستادگی سوریه و ملت این کشور عملی کردن این طرح را مختل یا آن را به شکست کشانده است، ولی این طرح همچنان وجود دارد و واشنگتن هنوز تسلیم تمایلات مردم منطقه و رقم زدن سرنوشت آنها توسط خودشان نشده است»., «یقینا نمی‌توان به اظهارات کری یا هر مسئول آمریکایی دیگری اعتماد کرد. روشن است که آمریکا طرح تجزیه منطقه و ایجاد خاورمیانه جدیدی را در سر دارد که برای عملی کردن آن فعالیت می‌کند و به این مسیر ادامه می‌دهد. بی‌گمان ایستادگی سوریه و ملت این کشور عملی کردن این طرح را مختل یا آن را به شکست کشانده است، ولی این طرح همچنان وجود دارد و واشنگتن هنوز تسلیم تمایلات مردم منطقه و رقم زدن سرنوشت آنها توسط خودشان نشده است».,

انتهای پیام/ط

, انتهای پیام/ط, انتهای پیام/ط]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه