رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ:

اجرای طرح ویژه ترافیکی در محدوده بهشت زهرا (س) در روزهای پنجشنبه و جمعه آخر سال

اجرای طرح ویژه ترافیکی در محدوده بهشت زهرا (س) در روزهای پنجشنبه و جمعه آخر سال
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اجرای طرح ویژه در محدوده بهشت زهرا (س) طی امروز و فردا(جمعه) خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی تهران نیوز، با اشاره به اینکه طبق پیش بینی های صورت گرفته ترافیک پرحجم و سنگین خودروها از ساعات اولیه صبح تا ساعات پایانی امروز (پنجشنبه آخر سال) در محدوده بهشت زهرا (س) ایجاد خواهد شد، گفت:طرح ویژه ترافیکی در امروز و البته روز جمعه در محدوده بهشت زهرا (س) اجرایی توسط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز, تهران نیوز,

وی اظهار کرد: طبق تدابیر در نظر گرفته شده از ساعت 4 صبح امروز پلیس راهنمایی و رانندگی در مسیرهای منتهی به بهشت زهرا(س) جهت سهولت مراجعه کنندگان استقرار یافته است.

,

حسینی افزود: تردد خودروهای سنگین در جاده قدیم قم و در محور صالح آباد با محدودیت خواهد بود.

,

وی ادامه داد: خودروهای حامل مواد فاسد شدنی و البته سوخت رسان از این موضوع مستثنی هستند.

,

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: طی 2روز گذشته شاهد افزایش تردد در پایانه های غرب، شرق و جنوب در تهران هستیم که در این مسیرهای نیز پلیس راهنمایی و رانندگی تمام تلاش خود را جهت سولت مردم و ارائه خدمات به مسافران عزیز انجام خواهد داد.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه