تقابل یاران رونالدو و ایبرا در لیسبون

تقابل یاران رونالدو و ایبرا در لیسبون
سوئد، پرتغال، رومانی، یونان، فرانسه،‌ اوکراین، کرواسی و ایسلند نخستین گام برای حضور در رقابت‌های جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل را با ورود به پیکارهای پلی‌آف برمی‌دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانافرداشب در شهرهای ریکجاویک، کیف، آتن و لیسبون غوغایی برپا است. 8 تیم برگزیده شده که در مرحله مقدماتی جام جهانی در قاره سبز در گروه‌ خود به عنوان تیم اول معرفی نشدند، فردا شب در دیدارهای رفت مرحله انتخابی حضور خواهند یافت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
در ریکجاویک، پایتخت ایسلند، تیم این کشور شمال قاره پذیرای کرواسی است اما در کیف، مرکز اوکراین، تیم ملی این کشور شرقی با قهرمان جام جهانی 1998 دیدار می‌کند. مصافی که به طور قطع بسیار تماشایی خواهد بود.
,
 
,
در آتن، یونان به استقبال رومانی خواهد شتافت. آخرین جدال این تاریخ اختصاص به دیداری دارد که در لیسبون انجام می‌شود. جایی که کریس‌رونالدو و یاران پرتغالی‌اش به استقبال از زلاتان ایبراهیموویچ (ایبرا) و یاران سوئدی‌اش خواهند رفت.
,
 
,
دیدارهای برگشت این مرحله که چهره 4 تیم دیگر اروپا را در جام جهانی معرفی خواهد کرد، سه‌شنبه آینده انجام خواهد شد.
,
 
,
انتهای پیام/د 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه