logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس:

خروجی همدلی و همزبانی بین دولت و مردم، رشد و توسعه کشور است

خروجی همدلی و همزبانی بین دولت و مردم، رشد و توسعه کشور است
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: این نامگذاری از سوی رهبری در واقع به معنای ارتباط دوسویه بین مردم و دولت می‌باشد، این ارتباط و پیوستگی باید هر روز محکمتر از روز گذشته شود و خروجی آن به طور قطع رشد و توسعه کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا داود محمدی در گفتگو با خبرنگار سیاسی صبح قزوین، در خصوص اهداف نامگذاری امسال به سال ” دولت و ملت، همدلی و همزبانی” از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: در واقع یکی از رموز اصلی پیروزی انقلاب اسلامی اتحاد و همدلی بین مردم و مسئولین جامعه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داود محمدی در گفتگو با خبرنگار سیاسی , صبح قزوین, صبح قزوین, صبح قزوین, ، در خصوص اهداف نامگذاری امسال به سال ” دولت و ملت، همدلی و همزبانی” از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: در واقع یکی از رموز اصلی پیروزی انقلاب اسلامی اتحاد و همدلی بین مردم و مسئولین جامعه بوده است.,

وی در ادامه افزود: پیوستگی و علقه ای که مردم نسبت به نظام و جایگاه ولایت فقیه و حکومت اسلامی خود دارند همواره باعث شده نظام گام‌های بلندی در راستای رشد و توسعه و اعتلا بردارد.
نماینده مردم قزوین در مجلس با بیان اینکه امروز هم رمز دوام جمهوری اسلامی همان رمز پیروزی آن است اذعان کرد: یعنی ما هر اندازه اتحاد و وحدت و همدلی بیشتری داشته باشیم، می‌توانیم در عرصه‌های ملی و فراملی درخشش بهتری از خود نشان دهیم.
وی ادامه داد: این نامگذاری از سوی رهبر معظم انقلاب یک نامگذاری مدبرانه ای است که در واقع به معنای ارتباط دوسویه بین مردم و دولت می‌باشد، این ارتباط و پیوستگی باید هر روز محکمتر از روز گذشته شود و خروجی آن به طور قطع رشد و توسعه کشور است.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به وظیفه دولت نسبت به مردم گفت: همدلی و همزباین معنایش این است که دولت اهتمام داشته باشد در حرف و عمل مشکلات مردم را مرتفع کرده و به دغدغه‌های مردم را رسیدگی کند.
مردم باید از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان داخلی حمایت کنند
وی عنوان کرد: نگرانی امروز مردم در حوزه‌های فرهنگی، معیشتی، نورم و گرانی، نابسامانی‌های اقتصادی، ازدواج و اشتغال جوانان است که حتما دولت باید در راستای تحقق شعار سال همه اهتمام خود را به کار ببندد تا بر این مشکلات فائق بیاید و درصدی از این معضلات را حل کند.
محمدی با تاکید بر اینکه همیشه مردم چند قدم جلوتر از مسئولین حرکت کرده اند ابراز کرد: مردم ایران اسلامی در مقاطع مختلف هم با دولت همدل و همزبان بوده اند و هم به نظام و ولایت فقیه علاقه داشته اند و همیشه حمایت و پشتیبانی خود را از انقلاب اسلامی نشان داده اند.
وی اعلام کرد: مردم ما باید مَشی پشتیبانی خود از نظام را مانند همه دوران ادامه دهند و همراهی مردم در این است که ملت ایران به بخش دوم سخنرانی رهبر معظم انقلاب در مشهد مقدس در ابتدای سال توجه بیشتری داشته باشند، رهبری تاکیدشان اهتمام مردم به تولیدات داخلی و سرمایه‌های ملی است.
این کارشناس سیاسی با بیان اینکه مردم باید از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان داخلی حمایت کنند اذعان کرد: حمایت مردم جامعه از محصولات و صنایع داخلی زمینه ساز پشتوانه‌های محکمی برای کشورمان خواهد بود، از سوی دیگر با اصلاح الگوی مصرف و صرفه جویی در مصارف خودمان زمینه پیشرفت کشور را فراهم می‌شود.
وی در ادامه اضافه کرد: کشورمان در مصرف انرژی رتبه اول را دارد و مردم با همدلی و همزبانی خود در جامعه می‌توانند با اصلاح الگوی مصرف و حمایت از تولید داخلی بسیاری از معضلات جامعه را حل کنند.
نماینده مردم قزوین در مجلس در پایان گفت: همچنین حضور پر شور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب و حمایت از دولت در صحنه، می‌تواند همزبانی و همدلی را در جامعه افزایش دهد.
انتهای پیام/ص

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه