اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرود دو هزار چترباز مصری در خاک یمن

فرود دو هزار چترباز مصری در خاک یمن
خبرگزاری ها به نقل از روزنامه کویتی الرای اعلام کردند که ارتش مصر دو هزار چترباز را به بندر المخا از توابع استان تعز در یمن اعزام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، روزنامه الرای نوشته است که ارتش مصر شمار دیگری از نیروهای خود را نیز در تنگه راهبردی باب المندب به بهانه حفاظت از این تنگه مستقر کرده است .

خبرگزاری آناتولی ترکیه به نقل از یک مقام مسوول که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد که نیروهای مشترک عرب در نظر دارند راه ورود جنبش انصار الله به بندر المخا یا تنگه باب المندب را ببندند تا آنها نتوانند بر این دو منطقه مسلط شوند.

پایگاه آمریکایی نیوزویک نیز نوشت که مصر دو هزار نظامی را به یمن اعزام کرد، ولی تاکنون هیچ منبع رسمی در قاهره این ادعا را تایید و یا تکذیب نکرده است.

این پایگاه افزود: سه نفر از مقامات مصری به آسوشیتدپرس گفته اند: مصر و عربستان عملیات زمینی علیه انصارالله را با ورود به خاک یمن از طریق عربستان آغاز و کنترل سواحل دریای سرخ و دریای عرب را به دست گرفته و حملات هوایی به شهرهای یمن را افزایش داده اند.

عربستان سعودی با کمک متحدان عربی اش از پنجشنبه گذشته حملات هوایی علیه کشور یمن را آغاز کرده که در این حملات تاکنون صدها غیرنظامی یمنی کشته شده اند.

در بمباران یک اردوگاه پناهجویان یمنی از سوی هواپیماهای عربستانی، بیش از 300 غیرنظامی از جمله دهها کودک و زن کشته و مجروح شدند.

جنبش مردمی انصارالله پس از ماه ها تظاهرات مسالمت آمیز مردمی در یمن، از تابستان سال گذشته برای مبارزه با فساد و تروریسم، کنترل صنعا پایتخت آن کشور را به دست گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: ایرنا
,
انتهای پیام/ط
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه