اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

استاندار بوشهر اعلام کرد:

کاهش 8 کیلومتری فاصله گناوه به بندر ریگ

کاهش 8 کیلومتری فاصله گناوه به بندر ریگ
استاندار بوشهر گفت: طرح کمربندی بندرریگ به گناوه به طول ۸ کیلومتر امسال اجرایی می‌شود و مسافت ۱۸ کیلومتری این محور ۱۰ کیلومتر کاهش می‌یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از گناوه پرس ؛ استاندار بوشهر گفت: طرح کمربندی بندرریگ به گناوه به طول ۸ کیلومتر امسال اجرایی می‌شود و مسافت ۱۸ کیلومتری این محور ۱۰ کیلومتر کاهش می‌یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گناوه پرس,
,

مصطفی سالاری بعدازظهر امروز در بررسی جایگاه بندرریگ در طرح‌های گردشگری با بیان اینکه این بندر دارای ظرفیت‌های مهمی در حوزه گردشگری است اظهار داشت: بندر ریگ علاوه بر داشتن سواحل زیبا و منحصربفرد دارای آثار و ابنیه‌های تاریخی مهمی است که باید به گردشگران بیشتر معرفی می‌شود.

,


وی، جزیره میرمهنا را یکی از نقاط گردشگری  تاریخی در بندرریگ دانست و گفت: با توجه به اینکه منطقه نمونه گردشگری میرمهنا یک منطقه توریستی معرفی شده لازم است طرح جامع آن تدوین شود.

استاندار بوشهر با بررسی وضعیت روستاهای جزیره شمالی وجنوبی در بندرریگ خاطر نشان کرد: روستاهای ساحلی جزیره شمالی و جنوبی بندرریگ به عنوان قطب‌های صیادی است که اسکله نیمه تمام این جزیره امسال تکمیل می‌شود.

سالاری با تخصیص  2 میلیارد ریال برای اجرای طرح‌‌های مورد نیاز این دو منطقه افزود: اعتبارات مورد نیاز جزیره شمالی و جنوبی بندرریگ امسال با ارائه برنامه‌های مورد نظر تخصیص می‌یابد.

وی، با تاکید بر ایجاد راه ارتباطی بین بندر ریگ با گناوه گفت: امسال طرح کمربندی بندرریگ به گناوه اجرایی می‌شود تا مسافت 18 کیلومتری این مسیر به 8 کیلومتر کاهش یابد.

استاندار بوشهر تصریح کرد: اجرای این کمربندی ضمن اینکه مسیر بندرریگ به گناوه کوتاه‌تر می‌کند سبب رونق بندر و کاهش تردد درمحور اصلی گناوه می‌شود.

معاون فرماندار گناوه از ورود بیش از 700 هزار نفر مسافر نوروزی به بندر ریگ خبر داد و گفت: سواحل ماسه‌ای بندر ریگ یکی از زیباترین نقاط گردشگری استان بوشهر است که هر ساله میزبان تعداد زیادی از مسافران نوروزی است.

حمزه مسعودی‌نیا با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی برای میزبانی از مسافران نوروزی انجام شده افزود: بندر ریگ دارای آثار باستانی شامل برج خان، حسینیه خان، جزیره جنوبی میرمهنا و سواحل ماسه‌ای است که مهمترین نقاط گردشگری این منطقه محسوب می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه