logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

زاهدی پور:

رعایت ترسیم خط قرمزهای رهبری درتوافقنامه نهایی،الزامی است

رعایت ترسیم خط قرمزهای رهبری درتوافقنامه نهایی،الزامی است
امام جمعه شهرستان ماهنشان گفت: برای رسیدن به توافقنامه نهایی بهتر رعایت ترسیم خط قرمز های مقام معظم رهبری با تیزبینی تمام الزامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا«حسینعلی زاهدی پور» امام جمعه شهرستان ماهنشان امروز درگفتگو با خبرنگاراوج بیداری با بیان اینکه زحمات تیم مذاکره کننده قابل تقدیراست افزود: به رسمیت شناختن قدرت و حق هسته ای ایران توسط غرب از نقاط مثبت عملکرد  تیم مذاکره کننده  است و ایران توانست به طرف مقابل بفهماند که داشتن انرژی  هسته ای حق مسلم ملت ایران است ودیگر دشمن  نمی تواند قدرت هسته ای کشور را کتمان کند،بنابراین بازتاب سیاسی آن هم این است که مانوربین المللی وخاورمیانه ای و وضع سیاسی ایران ارتقا می یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوج بیداری,

وی با اشاره به دستاوردهای بیانیه لوزان اظهارکرد: دستاوردهای بیانیه لوزان ثمره خون شهدا، وجودنعمت ولایت فقیه وانقلاب اسلامی است که نباید نام تاریخ سازان به جای تاریخ سازان اصلی گنجانده شود.

,

امام جمعه شهرستان ماهنشان با توجه به نامگذاری امسال تصریح کرد: چارچوب کلی بیانیه لوزان می بایست براساس نامگذاری سال ۹۴ که همدلی وهمزبانی، دولت وملت است می شدوتحلیل های که صورت می گیرد نباید دارای نوعی تنش وتشتت باشد،همچنین واقعیت ها دراین مذاکره روشن نبوده ونباید کتمان شود که این هم ممکن است به دلیل نهایی نشدن بعضی از مسائل وشیطنت های دشمن باشد.

,

زاهدی پوربا اشاره به مذاکره نهای در تیرماه اضافه کرد:  تیم مذاکره کننده  باید در ادامه با هوشیاری وچشم های بازادامه مذاکرات را پیگیری کندچراکه دشمن اهل نیرنگ وقابل اعتمادنبوده و در این خصوص دغدغه های رهبری را جدی گرفته تا به نتیجه مطلوب دست یابد، تا نه تنها نسل فعلی بلکه نسل های بعدی هم بهره مندشوند.

,

وی با اشاره به ابهامات بیانیه لوزان گفت: مکانیزم عملکرد در ارتباط با توافقنامه ومدت زمان برداشتن تحریم ها باید کلی شده ودرمتن نهایی ابهامات برطرف وکلیه تحریم ها لغوشود.

,

انتهای پیام /ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه