logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کلاهبرداری 18 میلیاردی از کشاورزان پارس آبادی/ کلاهبردار همچنان متواری است!

کلاهبرداری 18 میلیاردی از کشاورزان پارس آبادی/ کلاهبردار همچنان متواری است!
مردی با هویت جعلی، 35 کشاورز پارس آباد را به بهانه خرید و فروش محصولات کشاورزی فریب داد و با کلاهبرداری از آنها 18 میلیارد ریال به جیب زد و متواری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، سال 93 بود که مردی با هویت جعلی به نام 'وحید رضا پهلوانی' در پوشش یک تاجر خریدار محصولات کشاورزی، با کلاهبرداری از 35 کشاورز اهل شهرستان پارس آباد مغان 18 میلیارد ریال به جیب زد و متواری شد؛ این فرد که هویت اصلی اش گفته می شود 'رضا حبیبی' بوده با چرب زبانی و شگرد خاص، به کشاورزان مراجعه و با قیمت مناسب اقدام به خرید محصولات یونجه، علوفه و ذرت دانه ای کرده و در عوض یک چک به تاریخ کوتاه مدت تحویل فروشنده می شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,

این عده کشاورز با مراجعه به مراجع انتظامی و قضایی شهرستان عنوان می کنند که محصول کشاورزی یک ساله خود را در مقابل دریافت یک برگ چک به فردی معروف به (وحید رضا پهلوانی) فروخته اند اما هنگام سر رسید چک و مراجعه به بانک مربوط با جای خالی چک مواجه شده اند. این کشاورزان که بیشتر اهل روستاهای فیروزآباد، اوزون قویی، خانقشلاقی و ... شهرستان پارس آباد می باشند، ادامه می دهند: پس از آن با شماره ای که از خریدار محصولات داشته اند بارها تماس گرفته اند اما گوشی او خاموش بود.

,

در حالی که پرونده این کلاهبردار با شکایت شاکیان در شعبه 101 دادگاه عمومی جزایی پارس آباد و دادگاه عمومی جعفرآباد مفتوح و در حال رسیدگی می باشد. روز گذشته بار دیگر کشاورزان شاکی این پرونده، این بار در نامه ای امضا شده به فرماندار شهرستان پارس آباد از وضعیت بد مالی، سست شدن بنیان خانواده و متحمل شدن ضررهای بسیار سخن به میان آورده و خواستار رسیدگی به جد مسئولان قضایی نسبت به این موضوع شدند.

,

این کشاورزان معتقدند اگر خرید تضمینی گندم از سوی دولت، برای کلیه محصولات انجام می شد هرگز این بلا بر سر آنها نمی آمد و آنها مجبور نمی شدند تا محصولاتشان را به هر قیمتی به اشخاص یا شرکتهای خصوصی بفروشند.

,

گفتنی است، این کلاهبردار تا کنون متواری بوده و پلیس هنوز موفق به دستگیری وی نشده است.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه