اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اصلاح حجاب شرط پرواز در فرودگاه

اصلاح حجاب شرط پرواز در فرودگاه
رئیس پلیس فرودگاهها از ممنوعیت پرواز بدحجاب ها خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مهر، سرهنگ حسن مهری اظهار داشت: طرح امنیت اخلاقی با قدرت در تمامی فرودگاههای کشور اجرا می شود. بر اساس این طرح از ورود بدحجابها به سالنهای فرودگاه جلوگیری می شود. این افراد در مرحله اول تذکر دریافت می کنند و در صورتی که حجابشان را اصلاح نکنند حق ورود به سالن و پرواز را ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 
وی با اشاره به استفاده از دستگاههای کنترل الکترونیکی در فرودگاهها افزود: تمامی فرودگاهها به ایکس ری و دستگاههای کمک بازرسی مجهزند.همچنین در فرودگاههای بین المللی علاوه بر این دستگاهها از دستگاههای بادی اسکنر استفاده می کنیم.
 
رئیس پلیس فرودگاهها با اشاره به شناسایی چند حامل مواد مخدر شیشه در فرودگاه امام خمینی(ع) تاکید کرد: این افراد قصد داشتند با روش بلع این مواد مخدر را در ازای دریافت سه میلیون تومان به یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا منتقل کنند که ماموران با هوش بسیار و روش چهره زنی این افراد را شناسایی و دستگیر کردند. تنها یکی از این افراد قصد حمل 30 گرم ماده مخدر شیشه را داشت که در صورت شناسایی شدن در آن کشور به اعدام محکوم می شد.
 
مهری با اعلام هشدار به مسافران جنوب شرق آسیا در خصوص دام مافیا مواد مخدر تاکید کرد: قاچاقچیان با وعده سفر رایگان یا دادن بسته به مسافران از آنها می خواهند این بسته ها را به عنوان سوغات به کشورهای جنوب شرق آسیا منتقل کنند. البته قاچاقچیان در مواردی با ارائه پیشنهادهای مالی درخواست می کنند که بسته ها را به این کشورها منتقل کنند. البته بیشتر شیشه هایی که آن کشورها مدعی هستند از ایران می آید از کشور ثالث یا مسیر غیر هوایی است.
 
وی با اشاره به کاهش کشف شیشه در فرودگاههای کشور، تاکید کرد: بیشتر مشروب های کشف شده در فرودگاه توسط تبعه های خارجی که به قوانین اگاهی ندارند وارد می شود که پس از کشف با دستور قضایی منهدم می شود. 

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه