logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بخشدار بخش قره چای:

تعریض جاده خنداب از مهمترین پروژه عمرانی بخش قره چای است

تعریض جاده خنداب از مهمترین پروژه عمرانی بخش قره چای است
بخشدار بخش قره چای گفت: به لحاظ عمرانی مهم ترین پروژه ما در سال 94 تعریض 11 کیلومتر محور خنداب به پل دوآب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید محسن میرزایی بخشدار بخش قره چای شهرستان خنداب در گفتگو با خبرنگار نسیم خنداب گفت: امسال اولویت های دولت و ما که نماینده دولت هستیم، بحث اشتغال زایی است، برنامه هایی در بحث اشتغال زایی گردشگری و صنایع تبدیلی داریم که انشاا.. اجرایی خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم خنداب , نسیم خنداب ,


سید محسن میرزایی اظهار کرد: امسال بواسطه حمایت معاونت روستایی ریاست جمهوری از اشتغال روستایی، در بخش تعاون روستایی و توریسم بخش قره چای مکان یابی شده و منتظر تامین اعتبار هستیم.

وی افزود : سال قبل حدود برای 300 نفر در این بخش اشتغال زایی داشتیم، در بحث اشتغال فعال کردن بیش از پبش تعاونی دهیاران را داریم، بحث سرمایه گذاری فصول بودجه است که از طریق استانداری پیگیری می شود تا مبالغی را که به حساب سرمایه گذاری و اشتغال دهیاری ها وارد می شود را عملیاتی کنیم.

بخشدار بخش قره چای خنداب گفت: برای صنعتی شدن دهستان اناج مکان یابی اولیه انجام شده است و در حال پیگیری هستیم، چند مورد احداث کارگاه در روستاها وجود دارد که تولیدات چند وجهی پلاستیک است که شامل صندوق های کشاورزی و لوله های پلی اتیلن می باشد پیگیر هستیم تا مصوبه آنها را از دولت بگیریم.

وی در ادامه گفت: در دهه فجر سال گذشته در اطراف شهر جاورسیان نیز کلنگ زنی کارگاه شن و ماسه زده شد که امسال بتوانیم این کارگاه را به سمت عملیاتی شدن پیش ببریم و در اسرع وقت از آن بهره گیری کنیم.

میرزایی افزود: در سال قبل در بخش قره چای نزدیک 60 پروژه در حوزه دهیاری اجرایی شد و تخصیص بودجه های 100 درصد و 70 درصد داشتیم، بالای 75 درصد از بودجه هایی که پیش بینی شده بود محقق شد.

وی در بحث فرهنگی اضافه کرد: دنبال این هستیم تا نمایندگی کانون فرهنگی سازمان تبلیغات را به شهر جاورسیان بیاوریم، همچنین کانون فرهنگی و ورزشی نیز در شهر جاورسیان و دهستان اناج دایر خواهد شد.

بخشدار بخش قره چای گفت: به لحاظ عمرانی مهم ترین پروژه ما در سال 94 تعریض 11 کیلومتر محور خنداب به پل دوآب است که جلسات متعددی برای تملک زمین با شوراهای روستاها داشتیم و توانستیم مسیر زیادی را پاک سازی و آزاد کنیم.

وی افزود: در بحث جاده ای برنامه دیگر ما این است تا افتادگی جاده سوزان و گوشه بالا را درست کنیم، در بحث عمرانی نیز دنبال این هستیم تا عمران روستایی را با توسعه آن همگام کنیم.

میرزایی تصریح کرد: بحث های اولیه گردنه درمن داین سالها پیش مورد بررسی قرار گرفته است که در حال حاضر بررسی مطالعات تکمیلی آن در حال اجراست، بخشی از کار انجام شده که با تخصیص بودجه ملی عملیاتی خواهد شد، با کمک نمایندگان و استاندار انتظار داریم بودجه ملی برای این پروژه اخذ شود.

بخشدار بخش قره چای خاطرنشان کرد: در این پروژه در نظر داریم تا بهترین نقطه و کوتاه ترین میسر ممکن تعیین شود، در این صورت با ساخت این گردنه 35 کیلومتر از خنداب به اراک کمتر خواهد شد.

لازم به ذکر است که در اواسط اسفند ماه سال گذشته عملیات پروژه گردنه درمن داین آغاز شده است و تامین اعتبار اولیه آن 30 میلیارد تومان برآورد شده که 3 میلیارد تومان پرداخت شده است.
انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه