نگاه کارشناسی به بازی استقلال - ذوب آهن

کربکندی:تساوی به درد نخوری بود!

کربکندی:تساوی به درد نخوری بود!
کارشناس و پیشکسوت فوتبال ایران معتقد است که نتیجه دیدار استقلال و ذوب آهن به درد هیچ کدام نخورد و کادر فنی هر دو تیم از کسب آن ناراضی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، رسول کربکندی، کارشناس و پیشکسوت فوتبال ایران، درباره بازی استقلال با ذو آهن به آس‌پرس گفت: همانطور که پیش بینی می کردیم، بازی از کیفیت خوبی برخوردار بود. این مسابقه در نیمه اول سرعت خوبی داشت و دو تیم نشان دادند که برای پیروزی انگیزه دارند. لحظات ابتدایی بازی با کیفیتی را شاهد بودیم اما با گذشت زمان بازی آرام شد. ضربه کاشته رضایی در دقیقه 13 و شوت شهباززاده که با واکنش مظاهری همراه شد، مهم ترین اتفاقات این نیمه بودند. بازی بیشتر متعادل دنبال می شد و ذوب آهن سعی داشت با دفاع پرتعداد چشم به ضدحملات بدوزد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آس‌پرس ,

 

,

وی افزود: نیمه دوم نیز بازی سرعت خوبی داشت و استقلال سعی می کرد تا عمق دفاع ذوب آهن را نشانه بگیرد و حریفش نیز از سمت چپ خود حملاتی را پی ریزی می کرد.گل اول بازی از روی نقطه پنالتی به ثمر نشست که به نظر من مشکوک بود. ذوب آهن پس از دریافت گل با تعویض هایی که کرد به بازی برگشت و حملات زیادی را بر روی دروازه فروزان خلق کرد.

,

 

,

کربکندی درباره نحوه گلزنی تیم ذوب آهن نیز گفت: اشتباهات پرتعداد  مدافعین استقلال و ارسال های خوب رجب زاده در نهایت در دقیقه 75 باعث شد تا ذوب آهن گل تساوی را بزند. شاگردان گل‌محمدی در ادامه هم فرصت داشتند به برتری برسند اما سنگربان استقلال در چند صحنه مانع این امر شد. یحیی گل‌محمدی در این دیدار نشان داد که به خوبی روی نقاط ضعف استقلال شناخت دارد و در تمرینات بر روی  این موارد کار کرده است.

,

 

,

وی در پایان گفت: استقلال و کادر فنی اش به نظرم در پاره ای از دقایق عملکرد خوبی داشتند اما در لحظات حساس، استرس بازی مانع این می شد که تصمیم صحیح بگیرند. نتیجه ای که رقم خورد، به نظرم برای هر دو تیم بی فایده بود و به درد هیچ کدام نمی‌خورد.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه