اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

هلاکت یک مرزبان سعودی در مرز یمن

هلاکت یک مرزبان سعودی در مرز یمن
با کشته شدن یک مرزبان دیگر عربستان سعودی هنگام گشت زنی در مرز یمن در روز پنجشنبه، شمار تلفات سعودیها در طول پنج هفته حملات این کشور به نقاط مختلف یمن به ۱۱ نفر افزایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، خبرگزاری رسمی عربستان سعودی به نقل از بیانیه وزارت کشور عربستان گزارش داد: این مرزبان که رجاه الحسن المجیشی نام داشت، صبح پنجشنبه در حال گشت زنی در بخش حارث در استان جیزان کشته شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از ریاض، منطقه مرزی یمن با عربستان تحت کنترل جنبش مردمی انصارالله قرار دارد که در ماه سپتامبر پایتخت را به تصرف خود در آورد و اوایل سال جاری میلادی به سمت جنوب پیشروی کرد و حملات هوایی عربستان به یمن به بهانه مقابله با همین جنبش آغاز شد.

در ادامه این گزارش آمده است: اما عربستان با وجود این حملات، نتوانست مانع پیشروی ارتش و جنبش انصارالله شود یا آنها را مجبور به عقب نشینی کند؛ عربستان می کوشد عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی فراری یمن را دوباره روی کار آورد.

سعودیها می گویند ائتلاف عربی تحت رهبری آنها تنها زاغه های مهمات و محل های تجمع انصارالله را هدف حملات هوایی خود قرار داده اند و این در حالی است که گزارشهای مطبوعاتی و نهادهای حقوق بشر حکایت از مرگ شمار زیادی از غیر نظامی در این حملات دارد.

نقاط مرزی یمن و عربستان در شرایط متشنج فعلی، اغلب صحنه تبادل خمپاره و تیراندازی بین نیروهای سعودی و ارتش یمن و جنبش انصارالله است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه