به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نطنزنا، به همت حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب کبری (س) در دومین روز از اعتکاف خانم ها فاطمه و مرضیه زنان تازه مسلمان شده ترکیه ای و چینی در جمع ۲۶۰ نفره معتکفین مسجد امیرالمومنین (ع) بادرود، مسجد جامع ده آباد، مسجد صاحب الزمان (عج) و مسجد حضرت ابولفضل (ع) اریسمان حضور یافتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,آنان طی سخنانی پس از اینکه از فضای آزادی در ترکیه و همچنین تبلیغ فراوان کمونیست در چین گفتند اظهار کردند: ما در ایران معنای واقعی آزادی را فهمیدیم هر چند در کشورهای ما تبلیغ علیه ایران کم نبود همچنان که در دیگر کشورهای معاند هم سیاه نمایی علیه ایران کم نیست .
,آنها خطاب به معتکفین گفتند: وقتی کسی در آب باشد قدر آب را نمی داند پس شما باید با وجود سیاه نمایی هایی که علیه حجاب و انقلاب صورت می گیرد همچنان بر مواضع انقلابیتان باقی بمانید چرا که ایران از بیرون هیبتش بیش از ترکیه است.
,آنان در پاسخ به سئوالی پیرامون فضای مجازی گفتند: این ابزارها که دشمن به صورت رایگان در اختیار شما گذاشته و هدفش چیزی جز انحراف از مسیر حق نیست.
,هریک از آنان تاکید کردند: قدر رهبر خود را بدانید؛ قدر چادر خود را بدانید؛ چرا که شما تنها کشوری هستید که امنیت کامل حجاب را دارد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه