اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توضیح زنگنه درباره ورود هیات نفتی آمریکایی

توضیح زنگنه درباره ورود هیات نفتی آمریکایی
وزیر نفت با اعلام اینکه هنوز هیچ بحثی در دولت برای افزایش قیمت سوخت نشده است، گفت: ورود هیات نفتی آمریکایی را من هم شنیدم ولی نه تایید می کنم و نه تکذیب.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، بیژن زنگنه در حاشیه نمایشگاه نفت در پاسخ به سوالی درباره ورود هیات نفتی آمریکایی به کشور گفت: ورود هیات نفتی آمریکایی را من هم شنیدم ولی نه تایید می کنم و نه تکذیب. در جریان نیستم.

وزیر نفت با توجه به کسری بیش 18 هزار میلیارد تومانی درآمد یارانه‌ها که نوبخت اعلام کرد، چه مقدار از این کسر  بودجه هدفمندی یارانه قرار است با افزایش قیمت حامل های سوخت جبران شود گفت: هنوز هیچ بحثی در دولت برای افزایش قیمت سوخت نشده است.

وی با اشاره به اینکه امروز برای شرکت در کنفرانس امنیت انرژی عازم برلین است گفت: در این سفر دیدارهایی با شرکت های آلمانی و مقام‌های سیاسی این کشور خواهم داشت؛ این نشان دهنده این است که آلمانی ها مقدمات بازگشت خود به ایران را فراهم می‌کنند.

زنگنه با بیان اینکه برای اوپک باید دعا کرد گفت: اکثریت اعضای این سازمان موافق ادامه وضع موجود نیستند. به دلیل کاهش قیمت نفت در تأمین منابع مالی طرح های صنعت نفت دچار مشکل هستیم .همه فکر می‌کنند که شرکت ملی نفت کویت است، البته کویت قبل از اشغال. به سختی کار می‌کنیم. اما همه از جمله دولت و مجلس می‌‌خواهند کمک کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه