دکتر صادق آئینهوند درگذشت
دکتر صادق آئینهوند، رییس پژوهشگاه علوم انسانی و چهره ماندگار تاریخ و استاد تاریخ اسلام دانشگاه، در گذشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، آئینهوند برای سومینبار متوالی از ابتدای امسال به دلیل ابتلا به بیماری نارسایی خونی به بیمارستان منتقل شده و در بیمارستان لاله تحت مراقبتهای ویژه پزشکی قرار داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
شخصیتهای مختلفی از جمله دکتر محمد نهاوندیان رییس دفتر رییسجمهور، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مهندس بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، دکتر جعفر توفیقی، حجتالاسلام سیدهادی خامنهای و چند نفر از شخصیتهای کشوری در روزهای گذشته از دکتر آئینهوند عیادت کرده و در جریان روند معالجات او قرار گرفته بودند.
,,
دکتر صادق آئینهوند دانشآموخته دکترای تاریخ اسلام از دانشگاه القدیس یوسف لبنان، استاد دانشگاه تربیت مدرس و رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بود. از او حدود 100 مقاله و ۳۳ ترجمه و تالیف به یادگار مانده است.
,,
آیینهوند در ۱۶ دی ۱۳۹۲، چند ماه پس از آغاز کار دولت حسن روحانی، طی حکمی به عنوان رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منصوب شده بود.
,,
دکتر آئینهوند همچنین به عنوان عضو هیئت علمی نمونه کشوری، چهره فرهیخته استان همدان و چهره ماندگار در سال ۱۳۸۵ انتخاب شده بود.
,انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه