اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

عامل اصلی بی‌رونقی بورس چیست؟

عامل اصلی بی‌رونقی بورس چیست؟
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: مشکل مهمی که بورس از آن رنج می برد، شرایط رکودی اقتصاد است که تاثیر مستقیم خود را بر سودآوری بنگاهها و نیز معاملات بازار سهام گذاشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصاد آنلاین، علی احمدی گفت: روند نزولی بازار سرمایه در حالی این روزها ادامه دارد که ابهاماتی چون مذاکرات هسته‌ای، کمبود نقدینگی صنایع و بنگاهها برای سرمایه‌گذاری دوباره، تصمیمات دولت و مجلس در خصوص مواردی مانند سیاست‌های ارزی، نرخ خوراک پتروشیمی ها و تعیین نرخ سود سپرده بانکی، ادامه ابهامات شرکت‌های پالایشگاهی و نیز نحوه مدیریت صف های خرید در بازار توسط مدیران بورسی به آن دامن زده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این کارشناس بازار سرمایه افزود: البته مشکل مهمی که بازار سرمایه به عنوان نبض اقتصاد کشور از آن رنج می برد شرایط رکودی اقتصاد است که تاثیر مستقیم خود را بر سودآوری بنگاهها و نیز معاملات بازار سهام گذاشته است.
وی در خصوص تاثیر عرضه های اولیه بر معاملات بورس در روزهای منفی نیز گفت: هر چند در روزهای منفی بازار، نقدینگی تمایلی به ورود به بازار سهام ندارد، با این حال تقریبا عرضه های اولیه بازده چند روزه را نصیب سرمایه گذاران می کنند که این اتفاق می تواند به صورت موقت موجب جذب نقدینگی در بورس شود.
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به این که تا زمانی که ابهامات و ریسک های بورس از میان نرود، نمی توان انتظار رونق و ورود نقدینگی را به بازار سهام داشت تصریح کرد: با توجه به این که رفته رفته به فصل مجامع و تقسیم سود شرکت‌ها نزدیک می شویم، شاید این اتفاق به عنوان عاملی مثبت، روند نزولی بازار به صورت موقت و کوتاه مدت قطع کند که البته با توجه به پایین بودن سود تقسیمی برخی از شرکت در مقایسه با سال گذشته نباید انتظار جو مثبت و پایداری در بازار سرمایه را داشت.

,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه