به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد دکتر"امیدعلی گودرزی" افزود: با اجرای این برنامه، 100 جلد کتاب "سفیران سلامت" در بین دانشجویان دانشگاه آیت اله بروجردی توزیع شد.
گودرزی بیان کرد: اجرای طرح مذکور معرفی کتاب سفیران سلامت است که با هدف جاری سازی و نهادینه نمودن و ترویج برنامه های خود مراقبتی در آموزش سبک زندگی سالم می باشد .
وی اضافه کرد: در اجرای این طرح در واقع دانشجویان سفیران سلامت می شوند و با مطالعه کتاب هایی که در اختیار دارند می توانند دیگر دانشجویان و افراد را از نکته های کتاب آگاه نمایند.
به گفته وی در این طرح، دانشجویان با مطالعه کتابی که در اختیار دارند ، به عنوان سفیران سلامت در دانشگاه و خانواده ها خواهند بود تا در دانشگاه و خانواده های ایرانی یک سفیر سلامت وجود داشته باشد.
گودرزی اظهار داشت: خود مراقبتی علاوه بر کاهش بار بیماریها بر فرد ، خانواده و جامعه موجب بهره مندی بیشتر فرد از زندگی می گردد.
به گفته وی دانشجویان می توانند در اجرای این طرح به خوبی عمل نمایند و اطلاعات کتاب را در اختیار دیگران قرار دهند.
مسئول بهداشت شبکه بهداشت و درمان بروجرد تصریح کرد: ارتقای سطح سلامت از مهمترین اهداف اجرای این طرح است که در مرحله اول اجرای این طرح در بروجرد کتابها در بین دانشجوان دانشگاه آیت اله بروجردی و دانشجویان دانشکده پرستاری توزیع شد.
انتهای پیام/ر
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه