اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با تأکید وزیر آموزش و پرورش انجام می شود:

تسریع در روند ساخت و تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزش دانش آموزی استان همدان

تسریع در روند ساخت و تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزش دانش آموزی استان همدان
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش همدان گفت:روند ساخت و تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزش دانش آموزی استان همدان سرعت پیدا می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنگ اول، عبدالله جعفری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با توجه به سفر وزیر آموزش و پرورش به استان همدان در هفته گذشته شاهد بین وی و استاندار و مدیران کل آموزش وپرورش و نوسازی وتجهیز مدارس استان همدان بودیم که نتیجه آن می تواند منشا خیر فراوانی برای ورزش و سلامت دانش آموزی استان قرار گیرد.
وی افزود: در این نشست که معاون فنی و نظارت نوسازی مدارس کشور نیز حضور داشت مقرر شد موضوع تکمیل 9 استخر دانش آموزی نیمه تمام که از سال 89 آغاز شده است، ضمن اولویت بندی به ترتیب اجرا از مناطق محروم انجام و بر اساس آن نسبت به تکمیل و بهره برداری از پروژه ها اقدام شود.
جعفری اظهار داشت: قرار است اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه از محل اعتبارات استانی و ملی با نظر ویژه وزیر آموزش وپرورش تامین شود که پیگیری های لازم در این زمینه آغاز شده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش همدان یادآور شد: دهم اکنون دانش آموزان و فرهنگیان استان از وجود حتی یک استخر ورزشی محروم هستند و این در حالی است که با مقایسه و نگاهی به سایر استان های کشور وجود چنین فضاهای ورزشی هم از نظر آموزشی و رفاهی و هم از نظر ارتقای مدیریت ورزشی تبدیل به یک فرصت و از شاخص های پیشرفت در زمینه ورزش آموزش وپرورش شده است.
این مسئول تصریح کرد: استان همدان سابقه بسیار خوبی در ورزش پایه و مادر شنا دارد که اگر بتوان از ظرفیت پروژه های نیمه تمام استخرهای شنا بهره گرفت می توان امیدوار به آینده روشن و معرفی استعداد های فراوان در این رشته مهم بود، آینده ای که هم ورزش قهرمانی و هم سطح سلامت جامعه دانش آموزی و فرهنگیان استان را ارتقا خواهد داد.
عبدالله جعفری ابراز داشت: اگر چه طرح مفید سباح و آموزش شنای دانش آموزان پایه سوم ابتدایی در سال 88 با قوت آغاز شد اما نبود استخر ویژه دانش آموزان موجب تحمیل هزینه های سنگین به آموزش وپرورش استان شد در حالی که همین طرح در استان های برخوردار از استخر به خوبی از طریق مربیان و ناجیان غریق با کمترین هزینه برای آموزش وپرورش در حال پیگیری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنگ اول,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه