logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

خطیب جمعه شهرکرد:

دشمن با ایده بازرسی تاسیسات هسته ای در فکر تسلط بر حاکمیت کشور و نظام است

دشمن با ایده بازرسی تاسیسات هسته ای در فکر تسلط بر حاکمیت کشور و نظام است
مسولان مذاکره کننده متوجه باشند که مردم و ملت ایران پشتوانه آن ها هستند، به آن ها می گوییم که به این امت اسلامی تکیه کنید و با آمریکا در آرامش خاطر و اطمینان کامل قرار داد را امضا نکنید. این مردم از شما شفافیت می خواهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  بام ایران خبر، حجت الاسلام و المسلمین نکونام در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن سفارش به تقوای الهی، مطالبه گری از خویش را یکی از وظایف فردی دانست که قبل از هر چیزی افراد و شخصیت ها باید بدان بپردازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,

حجت الاسلام نکونام با اشاره به 25 اردیبهشت روز خانواده گفت: مساله خانواده در اسلام سفارش بسیار زیادی شده که این نهاد تاثیر گزار از ازدواج سالم با اسلوب دینی آغاز  و خروجی آن فرزندانی صالح، آینده ساز و مفید است و در این صورت است که یک خانواده ایمانی در جامعه اسلامی شکل می گیرد.

وی خطاب به پدران جامعه بیان داشت: پدرها اختیار خود رادر اداره خانه از دست ندهند و احساس نکنند که اختیار و ارده از آن ها در رفته است؛ بیاییم از ذاشتن خانواده قرآنی نا امید نباشیم.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، با اشاره به مبعث نبی مکرم اسلام(ص) در روز 27 رجب، افزود: به فرموده مقام معزز رهبری(مدظله العالی) اگر آن روز بعثت آن یگانه فرزانه شکل گرفت اما امروز بعثت جامعه مسلمان در راه است، باید رزو به روز بر انسجام بین المللی اسلام بیفزاییم، ایران اسلامی امروز احساس برانگیختگی را در بین جامعه جهانی نمودار می کند و یا تلاش و جهاد معنوی، به اسلام جامه عمل می پوشاند چرا که دشمنان همیشه و در طول تاریخ بوده اند و امروز هم در 1400سال بعد از بعثت بیشتر خودنمایی و نقشه کشی می کنند.

وی ادامه داد: دشمن راحت ننشسته است، ابوسفیان ها نه تنها در زمان پیامبر اعظم(ص) بلکه در دوره امروزی ما هم وجود دارند و اسلام هراسی را در کنار ایران هراسی به پیش کشیده اند.

امام جمعه شهرکرد در خصوص روند مذاکرات عنوان داشت: مسولان مذاکره کننده متوجه باشند که مردم و ملت ایران پشتوانه آن ها هستند، به آن ها می گوییم که به این امت اسلامی تکیه کنید و با آمریکا در آرامش خاطر و اطمینان کامل قرار داد را امضا نکنید. این مردم از شما شفافیت می خواهند.

حجت الاسلام نکونام گفت: این ها با بازرسی های مکرر می خواهند حاکمیت کشور، نظام و مردمی بودن آن را زیر سلطه خود برده و تحقیرمان کنند و تجازه رشد و پیشرفت به ما ندهند.

وی آغاز ماه شعبان  را آغاز بریدن از آنچه غیر خداست ، نامید و افزود: در ماه رجب و شعبان خود را ساخته و برای بندگی در ماه خدا آماده کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان  مناسبات تقویمی  این هفته را تشریح کرد و گفت: چهارمحال و بختیاری در هفته ای که گذشت شاهد فعالیت های چشمگیری بود، همایش تدبیر در توسعه استان و برگزاری این گونه برنامه ها که با حضور مسولان ارشد کشوری برپا می شود، از برنامه هایی بود که قدم چشمگیری در بالندگی استان دارد.

وی با تشکر از برنامه ریزان مراشم ها بو برنامه های کشوری در استان ادامه داد: همچنین همایش دوروزه فعالان جبهه فرهنگی و یادواره شهدای شیخ شبان که با پیام التیام بخش و محبت آمیز مقام معظم رهبری و با حضور رئیس دفتر مقام عظمای ولایت برگزار شد، از برنامه های استان در هفته اخیر بود.

انتهای پیام/ر

 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه