logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

آیا رحمانی فضلی نیز جزو گزینه های تغییر دولت تدبیر است؟

آیا رحمانی فضلی نیز جزو گزینه های تغییر دولت تدبیر است؟
این روزها زمزمه های تغییر در دولت شدت بیشتری به خود گرفته و به نوعی به فریاد برخی تبدیل شده است، زمزمه ای که استارت آن هفته گذشته توسط حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی حسن روحانی به صورت غیر رسمی زده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اترک نیوز، پیش بینی غیر رسمی اما جنجالی "تغییر در دولت"اگرچه در ابتدا نام یک تحلیل شخصی از زبان یک تحلیلگر سیاسی را به خود گرفت اما در روز های آینده با سخنان محمد باقر نوبخت،سخنگوی دولت رسمیت یافت و بهانه ای شد برای رسانه ها و پرداختن به موضوع وزیرانی که باید از بدنه دولت تدبیر و امید جدا شوند و جای خود را به نیروهای جدید بدهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , اترک نیوز, اترک نیوز, اترک نیوز, ، پیش بینی غیر رسمی اما جنجالی "تغییر در دولت"اگرچه در ابتدا نام یک تحلیل شخصی از زبان یک تحلیلگر سیاسی را به خود گرفت اما در روز های آینده با سخنان محمد باقر نوبخت،سخنگوی دولت رسمیت یافت و بهانه ای شد برای رسانه ها و پرداختن به موضوع وزیرانی که باید از بدنه دولت تدبیر و امید جدا شوند و جای خود را به نیروهای جدید بدهند.,
فارق از گزینه هایی از جمله محمدرضا نعمت‌زاده، علی ربیعی، عباس آخوندی، علی اکبرصالحی، محمود گودرزی و مسعود سلطانی‌فر که از سوی رسانه های اصلاح طلب به بهانه ارزیابی عملکرد ضعیف در صف اول تغییرات کابینه قرار گرفته اند، اخبار و پیش بینی هایی که در خصوص رحمانی فضلی وزیر کشور اصولگرای دولت اعتدال مطرح می شود جالب توجه و گاهی غیر عادی است.
,
وزیر اصولگرایی که از همان ابتدا وقتی به عنوان گزینه نهایی برای به دست گرفتن سکان وزارت کشور، دولتی که اصلاح طلبان  آن را موافق با جبهه فکری خود می دانستند، معرفی شد چندان به مذاق خیلی ها خوش نیامد و این انتخاب را به نوعی باج دولت اعتدال به مجلس اصولگرا نامیدند.
,
این نارضایتی البته در ادامه عمر دولت یازدهم ادامه یافت و بسیاری از اصلاح طلبان معتقدبوده و هستند که دولت در انتخاب استانداران و فرمانداران دقت لازم را نداشته و از اصلاح‌طلبان کمتری در دولت استفاده شده‌ است.
,
همین دلایل باعث شده این روزها رسانه های اصلاح طلب در جریان پیش بینی های تغییر در دولت یازدهم در خصوص وزارت کشور پا را فراتر از معمول گذاشته و حتی گزینه هایی از جمله مجید انصاری و محمد فروزنده را به عنوان گزینه های جایگزین عبدالرضا رحمانی فضلی اعلام نمایند.
,
اگرچه این تغییرات این روزها به بهانه ترمیم بدنه دولت و دست یافتن به قول های انتخاباتی دولت تدبیر و امید که هنوز محقق نشده است، مطرح می شود اما آنچه مسلم است این است که سال 94 به خاطر حساسیت های سیاسی از جمله انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و همچنین مجلس خبرگان رهبری از اهمیت زیادی برای گروه ها وجناح های سیاسی برخوردار است و هر کدام می خواهند سهم بیشتری  از این دو مجلس را از آن خود کنند.
,
 و در این میان طیف اصلاح طلب که وزیر کشور را چندان موافق سیاست های خود نمی دانند سعی در اعمال فشار برای تغییر این گزینه کلیدی در آستانه این دو انتخابات دارند تا با جایگزین کردن گزینه پیشنهادی خود شانس بیشتری در اختصاص دادن صندلی های مجلس دهم به خود داشته باشند.
,
اما باید منتظر ماند و دید  آیا رفاقت دیرینه حسن روحانی و عبدالرضا رحمانی فضلی که سبب شد تا این مدیر کهنه کار و پرسابقه که از نیروهای شاخص و شناخته شده جریان اصولگرا به حساب می آید همچنان در وزارت کشور باقی بماند و یا فشارهای سیاسی نتیجه بازی را به گونه دیگری رقم خواهد زد؟!
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه