کارشناس طب سنتی؛
خوراکی های مخصوص فصل بهار
یک کارشناس طب سنتی گفت : فصل بهار ، فصل جوشش خون است سعی کنید از عصبانیت و قهر کردن خودداری کنید زیرا افسردگی در بهار بیشتر از هر فصل دیگر سال رخ می دهد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا معصومه باطنی کارشناس طب سنتی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی نبض شهر درباره خاصیت فصل بهار عنوان کرد: فصل بهار ، فصل جوشش خون است سعی کنید از عصبانیت و قهر کردن خودداری کنید زیرا افسردگی در بهار بیشتر از هر فصل دیگر سال رخ می دهد؛ برای کسب آرامش در این فصل می توانید از جوشنده هایی مثل چایی کوهی ، بهار نارنج و اسطو خودوس زیاد استفاده کنید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, معصومه باطنی کارشناس طب سنتی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی , نبض شهر, درباره خاصیت فصل بهار عنوان کرد: فصل بهار ، فصل جوشش خون است سعی کنید از عصبانیت و قهر کردن خودداری کنید زیرا افسردگی در بهار بیشتر از هر فصل دیگر سال رخ می دهد؛ برای کسب آرامش در این فصل می توانید از جوشنده هایی مثل چایی کوهی ، بهار نارنج و اسطو خودوس زیاد استفاده کنید.,وی به خوراکی های این فصل اشاره کرد و ادامه داد :در بهار از خوراکی های معتدل چون جوجه و تخم مرغ عسلی ( نیم برشته) حبوبات ، کاهو کاسنی شاهی (ترتیزک) و شیرگوسفند استفاده کنید؛ پیش از غدا حتما یک عدد سیب بخورید که معده را استوار سازد و ان را خوش بو کند .
,کارشناس طب سنتی یادآور شد: در بهار حمام کردن باید کمتر صورت گیرد چون پوست خشک می شود حتما بعد از حمام بدن خود را با روغن بنفشه چرب کنید؛ در آغاز و پایان بهار حجامت کنید در فصل بهار به هیچ وجه جلوی اب ریزش بینی و عطسه را نگیرید چون باعث فلج شدن سلولها می شود همچنین در بهار، عرق کردن بسیار مفید است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه