یک پزشک عمومی مطرح کرد:

تفاوت تشخیص خدمات سونوگرافی در اروپا و ایران

تفاوت تشخیص خدمات سونوگرافی در اروپا و ایران
یک پزشک عمومی با اشاره به نیاز مردم به خدمات سونوگرافی گفت: انجام این خدمات در اروپا به عهده پزشکان عمومی است اما وزیر بهداشت ایران این مهم را منوط به تربیت متخصصان رادیولوژی تا ۱۰ سال دیگر کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر احمد هاتفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری سینا درباره مشکلات سونوگرافی در کشور گفت: در پی اعتراض گسترده مردم به عدم دسترسی به موقع به سونوگرافی به ویژه در مواقع اورژانس، معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی علت را در کمبود شدید متخصص رادیولوژیست در کشور بیان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری سینا,



وی افزود: در این باره حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حل مشکل را به ۱۰ سال آینده یعنی پس از تربیت متخصص رادیولوژی مورد نیاز محول کرد.
 

,
,
,
,

این پزشک عمومی ادامه داد: با توجه به این‌که تشخیص خدمات سونوگرافی در اروپا غالباً به عهده پزشکان عمومی و در آمریکا به عهده تکنیسین‌های گروه مربوطه گذاشته می‌شود، محروم نگهداشتن مردم از این خدمت ضروری با انگیزه تخصص گرایی و انحصاری کردن غیر متعارف خدمات چگونه توجیه می‌شود؟!
 

,
,

هاتفی با اشاره به دیدگاه محمد حسن طریقت منفرد، وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای احیای جایگاه طب عمومی، به این شکل که سونوگرافی را به پزشکان عمومی که آموزش لازم در موارد مختلف سونوگرافی را دیده‌اند واگذارشده است، ابراز داشت: حتی اگر بیش از نیاز کشور رادیولوژیست تربیت شود مانعی ندارد؛ به علت نبود بیمار در مناطق کم جمعیت حضور رادیولوژیست کافی در این تخصص می‌سر نخواهد بود و سرگردانی مردم ادامه خواهد یافت.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه