اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

لطیفه بیل کلینتون برای اوباما در توییتر

لطیفه بیل کلینتون برای اوباما در توییتر
بیل کلینتون رییس جمهور سابق آمریکا به مناسبت آغاز حضور باراک اوباما در توییتر برای وی لطیفه ای در مورد دوره حضور همسرش هیلاری کلینتون در وزارت خارجه ایالات متحده ارسال کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، بیل کلینتون رییس جمهور سابق آمریکا به مناسبت آغاز حضور باراک اوباما در توییتر برای وی لطیفه ای در مورد دوره حضور همسرش هیلاری کلینتون در وزارت خارجه ایالات متحده ارسال کرد.

به گزارش تلگراف، باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده از دیروز حساب کاربری رسمی خود با شناسه POTUS (مخفف رئیس جمهور ایالات متحده) را در توییتر افتتاح کرد. اولین پیام ارسالی وی این بود: سلام به توییتر! من باراک هستم. واقعا! بعد از شش سال بالاخره آنها حساب کاربری خودم را به من دادند!

از میان صدها هزار نفری که تعقیب این حساب را آغاز کرده اند یکی بیل کلینتون رییس جمهور اسبق ایالات متحده است که همسرش هیلاری کلینتون در اولین دوره ریاست جمهوری اوباما وزیر خارجه بود و هم اکنون تنها نامزد رسمی اعلام شده دموکرات ها برای کسب عنوان ریاست جمهوری است.

وی در واکنش به افتتاح این حساب به شوخی از اوباما پرسیده : خوش آمدید! یک سوال: آیا این نام کاربری متعلق به دفتر (رییس جمهور) است؟ در ادامه این پیام هم هشتگ جالبی با عنوان "برای یکی از دوستانم می پرسم" درج شده که اشاره به نامزدی هیلاری کلینتون برای کسب عنوان اولین رییس جمهور زن آمریکاست.

اوباما هم با شوخی به این سوال پاسخ داده و در حساب توییترش نوشته :سوال خوبی است بیل کلینتون. دستگیره در خانه با خود خانه می رود. کسی را سراغ داری که به حساب کاربری بانوی اول ایالات متحده علاقمند باشد؟

منظور اوباما از این شوخی این است که اگر هیلاری کلینتون رییس جمهور ایالات متحده آمریکا شود، شناسه کاربری بانوی اول ایالات متحده که معمولا به همسر رییس جمهور اطلاق می شود نصیب بیل کلینتون می شود!

در حالی که حساب کاربری باراک اوباما از سال 2007 در توییتر فعال بوده، مدیریت آن در اختیار کارکنان ریاست جمهوری بوده است. بنابراین حساب توییتر جدید حساب شخصی خود اوباما محسوب می شود. وی در بخش معرفی در حساب POTUS خودش را یک پدر، همسر و چهل و چهارمین رییس جمهور ایالات متحده دانسته است.

از جمله افرادی که بابت حضور اوباما در توییتر به وی تبریک گفته اند می توان به معاون اول وی و جان کری وزیر خارجه این کشور اشاره کرد که در اظهارنظری جالب حضور خود در کابینه اوباما را موجب افتخار خود دانسته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه