logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

فرماندار بهشهر تاکید کرد؛

لزوم برخورد با مسافربرهای شخصی بی‌شناسنامه در بهشهر

لزوم برخورد با مسافربرهای شخصی بی‌شناسنامه در بهشهر
فرماندار بهشهر با اشاره به آدمربایی و قتل زن دارابکلایی، گفت: مسافربرهای شخصی بی‌شناسنامه که خارج از سازمان حمل و نقل فعالیت می کنند، باید زیرپوشش این سازمان قرار گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خط امید، محمدتقی نورزاد در جلسه شورای ترافیک شهرستان بهشهر اظهار کرد: ترافیک، مشکل بزرگ شهرهای امروزی است اما باید تلاش کنیم با تدبیر درست میزان ترافیک در شهرستان کاهش و موجب تسهیل در رفت و آمد و رضایت مردم شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,

وی با بیان اینکه ما مسئول حفظ جان و مال مردم هستیم، ادامه داد: تاکنون تصمیماتی درباره سه‌زمانه کردن چراغ‌های راهنمایی و رانندگی گرفته شد که نقش به‌سزایی در رفت‌وآمد مردم داشت و با رعایت اصول فنی باید ادامه‌دار باشد تا از سطح تصادفات کاسته شود.

فرماندار بهشهر با اشاره به آدمربایی و قتل زن دارابکلایی تاکید کرد: راهنمایی و رانندگی موظف است با قدرت جلوی مسافربر‌های شخصی بایستد و با آنها برخورد جدی کند تا این خودرو‌ها ساماندهی شوند و همه مسافربرهای شخصی بی‌شناسنامه که خارج از سازمان حمل‌ونقل فعالیت می‌کنند باید زیرپوشش این سازمان قرار گیرند.

سرهنگ عطا بویه نیز در سخنانی با بیان اینکه ۴۰ درصد ترافیک شهر مربوط به عبور عابرین پیاده از خیابان‌ها است گفت: به دلیل وجود خط کشی عابر پیاده در نزدیکی پل عابر پیاده پارک ملت، حدود ۸۰ درصد مردم از زیر پل عبور می‌کنند که باید با ایجاد انگیزه و تسهیلات ویژه، افراد را تشویق کنیم تا از این پل استفاده کنند.

وی به نقش خانواده‌ها در استفاده فرزندان از پل عابر پیاده اشاره و اضافه کرد: ما در مدارس به دانش آموزان، آموزش می‌دهیم که باید از پل عابر پیاده استفاده کنند ولی متاسفانه خانواده‌ها با فرزندان خود از زیر پل عبور می‌کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی بهشهر با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ترافیکی شهرستان عبور تراکتور و ادوات کشاورزی است خاطرنشان کرد: ادوات کشاورزی نیز باید باید وانت‌بار‌ها ساماندهی شوند، باید مکانی را در خارک از شهر برای آنها جهت پارک این وسایل درنظر گرفت تا حقوق کشاورزان نیز رعایت شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه