logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

ریابکوف:

تحریم‌ها هنوز مهمترین مسئله اختلافی در توافق هسته‌ای ایران است

تحریم‌ها هنوز مهمترین مسئله اختلافی در توافق هسته‌ای ایران است
نماینده روسیه در مذاکرات هسته‌ای ایران امروز سه‌شنبه تأکید کرد که لغو تحریم‌های اعمال شده علیه ایران هنوز یک مسئله اختلافی در مذاکرات ایران و ۱+۵ بر سر برنامه هسته‌ای تهران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسپاتنیک، سرگئی ریابکوف مذاکره کننده ارشد روسیه در مذاکرات هسته‌ای ایران، در سخنانی در شهر وین تصریح کرد که ایران و 1+5 همچنان در حال مذاکره بر سر لغو تحریم‌های اعمال شده علیه تهران هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه افزود: برای ما، مهمترین مسائل شامل سرعت و زمان لغو تحریم‌های تسلیحاتی، تعیین ماهیت بی‌سابقه توافقنامه آماده شده و تعهد برای اجرای درخواست‌های شورای امنیت سازمان ملل و نظارت بر روند اجرای آن در همه مراحل تصمیم گیری پس از دستیابی به توافق خواهد بود.

,

ریابکوف گفت: مدیران کل سیاسی گروه 1+5 احتمالاً هفته آینده دیدار و گفتگو خواهند کرد تا مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران را ادامه دهند، روندی در سطح کارشناسی وجود دارد، هیچ نیازی به نشست مدیران کل سیاسی در شرایط کنونی نیست. نشست مدیران کل سیاسی احتمالاً اوایل ژوئن برگزار خواهد شد، من فکر می‌کنم هفته آینده، البته روز دقیق آن را هنوز نمی‌دانیم، این مسئله بستگی به این دارد که روند مذاکرات تا روز جمعه چگونه ادامه یابد ولی به‌طور اساسی یک روند باثبات نسبت به هفته گذشته وجود دارد، پیشرفت حاصل شده است، این مسئله بسیار مثبت است.

,

آمریکا و قدرت های جهانی در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به توافق جامع هسته‌ای تا پایان ژوئن یعنی 9 تیرماه هستند. ایران و گروه 1+5، 2 آوریل (13 فروردین)، به چارچوب توافق اولیه‌ای دست یافتند که بر اساس آن برنامه هسته‌ای ایران محدود خواهد شد و به‌ازای آن تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران لغو می‌شود.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه