به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان شرق: یکی از بخش های مهم سفر مدیران کل محیط زیست کشور به استان اصفهان، بازدید از تلاب بین المللی گاوخونی مطرح شد تا راهکار مدیران شهرهای همسایه در رفع دغدغه های این مکان مهم محیط زیست کشور، بتواند در کنار دیگر فعالیت ها در این حوضه مثمر ثمر واقع شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,طی چند سال اخیر سفر مدیران، دانشجویان، مسئولان، شورای شهر اصفهان و کارشناسان به تالاب انجام گرفت تا مشکل به چشم آید و همه بدانند که تالاب از حق مادری خود در حقابه زاینده رود محروم شده و مرگش نزدیک است.
,مسلما مسئولان باید توجه داشته باشند که اگر در جهت رفع معضل تالاب قدم عملیاتی برداشته نشود، گردشگری برای شهر ورزنه باقی نخواهد ماند که پس از دیدن مشکل خشکی تالاب گاوخونی و حس دغدغه مندی، بتوان دقایقی با حضور در اماکن تفریحی این شهر ارام بود.
,, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه