اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در بهشهر:

تا زمانی که ایران جمهوری اسلامی است دشمنی با آمریکا ادامه دارد/هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بزنیم نه بر سر ظریف

تا زمانی که ایران جمهوری اسلامی است دشمنی با آمریکا ادامه دارد/هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بزنیم نه بر سر ظریف
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند سال هم‌دلی و هم‌زبانی، به این معنا‌ست که هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بزنیم نه بر سر وزیر امور خارجه کشور خودمان، همه باید کمک کنیم تیم مذاکره‌کننده در این جنگ پیروز شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از خط امید، علاءالدین بروجردی در حسینیه قتلگاه بهشهر در جمع مردم اظهار کرد: قبل از انقلاب فرانسه آلمان آمریکا و فرانسه در بحث هسته‌ای با ما همکاری می‌کردند و هیچ زمان مدعی نشدند که چون ایران سوخت‌های فسیلی دارد، نباید انرژی هسته‌ای داشته باشد اما بعد از انقلاب این همکاری‌ها لغو شد و این نشان می‌دهد که موضوع سیاسی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,

وی افزود: برخی فکر می‌کنند تحریم در دوران هسته‌ای شکل گرفت اما این اشتباه است از زمان تسخیر لانه جاسوسی، کشور تحریم شد، نظام جمهوری اسلامی هوشمندانه تحریم‌ها را مدیریت کرد تا تهدیدات تبدیل به فرصت شود در فضای همین تحریم‌ها موفق شدیم جزو چند کشور توانمند در زمینه نظامی و هسته‌ای باشیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: در قانون اساسی سیاست‌گذاری کلان در نظام جمهوری اسلامی ایران با مقام معظم رهبری است و همه موظف به اجرای این سیاست‌ها هستیم، همانطور که در بحث هسته‌ای تمامی باید‌ها و نباید‌ها در غالب یک دستورالعمل در اختیار تیم مذاکره‌کننده قرار دارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: آقای ظریف در جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که وقتی رهبری فرمودند اجازه بازرسی نمی‌دهم، سریعاً با تیم مذاکره‌کننده تماس گرفتم و گفتم هرچه تا امروز صحبت کردید کنار بگذارید و به‌دنبال راه‎حل دیگری باشید.

بروجردی بیان کرد: این مذاکره قطعاً یک داد و ستد است و ما برخی جا‌ها کوتاه می‌آییم؛ پذیرفتیم که غنی سازی ۲۰ درصد را لغو کنیم و این موضوع همیشگی نیست، اما پس از گذشت چند سال دنیا می‌فهمد که ایران می‌تواند هسته‌ای باشد، یکی از نشانه‌های اهمیت این مذاکرات، عصبانیت عربستان و صهیونیست است.

وی اضافه کرد: بمب هسته‌ای در استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی هیچ جایگاهی ندارد، قدرت ما ایمان، وحدت و حضور میلیونی ملت در صحنه است مگر در ۳۶ سال گذشته بمب هسته‌ای داشتیم که پیروز شدیم؟ بدون شک اوباما با وزیر خارجه هیچ کشوری ده‌ها ساعت مذاکره نکرد، این یعنی‌‌ همان جمله آقا که فرمودند آمریکا بیشتر از همه نیاز به مذاکره دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: مذاکرات دو خروجی دارد یا به نتیجه می‌رسد که با حفظ توانمندی قطعاً برد با جمهوری اسلامی است ولی اگر به نتیجه نرسید، هزینه عدم توافق به پای آمریکا نوشه می‌شود، ما صادقانه در مذاکرات حضور پیدا کردیم و دنیا قانع شد و نگاه دنیا از اینکه ایران دنبال بمب است، تغییر کرد.

این مسئول با بیان اینکه ما با ملت آمریکا مشکل نداریم با سیاست‌های نظام استکباری که در کنگره برای براندازی ایران بودجه تصویب می‌کند مشکل داریم، تاکید کرد: مذاکرات به این معنا نیست که با آمریکا دوست شده‌ایم، دشمنی با آمریکا تا زمانی که ایران، جمهوری اسلامی است و او هم آمریکای استکبار، ادامه دارد و این واقعیت مقابله حق با باطل است.

بروجردی تصریح کرد: ما به‌عنوان یک قهرمان در صحنه حضور داریم اینگونه که برخی می‌گویند همه چیز از دست رفته، نیست، اما صحنه، صحنه جنگ است در مقابل ما، دوست نیست، آمریکا دشمن ما است، جنگ چیز پیچیده‌ای است باید بتوانیم با حفظ توانمندی‌های خودمان از این گردنه عبور کنیم.

وی یادآور شد: اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند سال هم‌دلی و هم‌زبانی، به این معنا‌ است که هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بزنیم نه بر سر وزیر امور خارجه کشور خودمان، همه باید کمک کنیم تیم مذاکره‎کننده در این جنگ پیروز شود، مأموریت همه ما این است که خطوط قرمز نظام را ترسیم کنیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه حزب‎الله لبنان فرزند جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کرد: امروز انقلاب اسلامی دیگر در درون مرزهای ایران نیست، سال‌ها است که انقلاب اسلامی از مرزهای جمهوری اسلامی ایران خارج شده است و این معنای صدور انقلاب است، امروز دیگران با تشنگی به‌دنبال انقلاب اسلامی ایران هستند.

این مسئول در پایان گفت: افغانستان در مبارزه با اشرار و استکبار ۱. ۵ میلیون شهید داد، اما امروز ده‌ها کشور در آنجا پایگاه نظامی دارند، رمز و راز عزیز زندگی کردن این است که زیر بار زور نرویم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه