قلعه نویی حق دارد از لاوره شکایت کند

قلعه نویی حق دارد از لاوره شکایت کند
روز گذشته خبر شکایت هانس یورگن گده ، مربی آلمانی و اسبق استقلال و گوران لاوره از این باشگاه در رسانه های خبری درج شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناپیرو این خبر ، محسن بزرگی ، معاون حقوقی باشگاه استقلال به " گل " گفت : ما بر اساس قراردادی که با گده بسته بودیم ، متعهد بودیم که مسکن مناسبی برای او تهیه کنیم و با هماهنگی که در باشگاه انجام شد ، هتل المپیک را برای او فراهم کردیم و در آنجا مستقر شد . در همین زمان ما به گده مبلغی بالغ بر 12 هزار دلار بدهکار بودیم که بعد از پایان همکاری او با استقلال ، صورتحسابی که از هتل برای ما آمد ، از حساب باشگاه پرداخت شد و ما حتی هزینه تفریحات او مثل استخر و غیره را که به عهده ما نبود نیز پرداخت کردیم .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پیرو این خبر ، محسن بزرگی ، معاون حقوقی باشگاه استقلال به " گل " گفت : ما بر اساس قراردادی که با گده بسته بودیم ، متعهد بودیم که مسکن مناسبی برای او تهیه کنیم و با هماهنگی که در باشگاه انجام شد ، هتل المپیک را برای او فراهم کردیم و در آنجا مستقر شد . در همین زمان ما به گده مبلغی بالغ بر 12 هزار دلار بدهکار بودیم که بعد از پایان همکاری او با استقلال ، صورتحسابی که از هتل برای ما آمد ، از حساب باشگاه پرداخت شد و ما حتی هزینه تفریحات او مثل استخر و غیره را که به عهده ما نبود نیز پرداخت کردیم .,
وی افزود : در زمان حضور گده در استقلال ، نرخ دلار نسبت به برهه فعلی کمتر بوده و ما ارقام مازاد هزینه سکونت وی را پرداخت کردیم و از مبلغ مورد ادعای فعلی او کسر شده و با این اوصاف ، این مربی به باشگاه استقلال بدهکار هم شده است .
, وی افزود : در زمان حضور گده در استقلال ، نرخ دلار نسبت به برهه فعلی کمتر بوده و ما ارقام مازاد هزینه سکونت وی را پرداخت کردیم و از مبلغ مورد ادعای فعلی او کسر شده و با این اوصاف ، این مربی به باشگاه استقلال بدهکار هم شده است .,
بزرگی ادامه داد : با همه این اشارات ، ما با دوستان محترم در کمیته انضباطی مکاتباتی کردیم و درخواست استقلال برای رسیدگی هرچه زودتر به این مسئله با توجه به هزینه های بیت المال و سرمایه عمومی را ارائه کردیم و امیدواریم در اسرع وقت پرونده مورد ادعای گده نیز حل و فصل شود .
, بزرگی ادامه داد : با همه این اشارات ، ما با دوستان محترم در کمیته انضباطی مکاتباتی کردیم و درخواست استقلال برای رسیدگی هرچه زودتر به این مسئله با توجه به هزینه های بیت المال و سرمایه عمومی را ارائه کردیم و امیدواریم در اسرع وقت پرونده مورد ادعای گده نیز حل و فصل شود .,
معاون حقوقی باشگاه استقلال همچنین با اشاره به اعلام شکایت امیر قلعه نویی از گوران لاوره ، بازیکن اسبق استقلال خاطرنشان کرد : گوران لاوره در مصاحبه های خود بعد از جدایی از استقلال حرف هایی را مطرح کرده که قطعا تبعات حقوقی داشته و امیر قلعه نویی می تواند از وی به دلیل طرح چنین مسائلی طرح شکایت کرده و آن را پیگیری کند .
, معاون حقوقی باشگاه استقلال همچنین با اشاره به اعلام شکایت امیر قلعه نویی از گوران لاوره ، بازیکن اسبق استقلال خاطرنشان کرد : گوران لاوره در مصاحبه های خود بعد از جدایی از استقلال حرف هایی را مطرح کرده که قطعا تبعات حقوقی داشته و امیر قلعه نویی می تواند از وی به دلیل طرح چنین مسائلی طرح شکایت کرده و آن را پیگیری کند . ,
وی تصریح کرد : حتی سفیر صربستان هم که در دفتر دکتر فتح الله زاده حاضر شد ، با صحبت هایی که از قبل از این بازیکن شنیده بود ، تصور می کرد که گذرنامه وی در باشگاه استقلال ضبط شده و باشگاه از استرداد آن به لاوره امتناع می کند ، البته با توضیحاتی که به وی ارائه شد ، ما سفیر را متوجه اتفاقات رخ داده کردیم و حالا نیز در حال تهیه و جمع آوری مستنداتی هستیم که بتواند از موضع باشگاه استقلال در قبال پرونده این بازیکن دفاع کند . با این حال با تکمیل مستندات لازم ، مراحل بعدی را نیز از طریق معاونت حقوقی باشگاه به اطلاع مردم و هواداران خواهیم رساند.
, وی تصریح کرد : حتی سفیر صربستان هم که در دفتر دکتر فتح الله زاده حاضر شد ، با صحبت هایی که از قبل از این بازیکن شنیده بود ، تصور می کرد که گذرنامه وی در باشگاه استقلال ضبط شده و باشگاه از استرداد آن به لاوره امتناع می کند ، البته با توضیحاتی که به وی ارائه شد ، ما سفیر را متوجه اتفاقات رخ داده کردیم و حالا نیز در حال تهیه و جمع آوری مستنداتی هستیم که بتواند از موضع باشگاه استقلال در قبال پرونده این بازیکن دفاع کند . با این حال با تکمیل مستندات لازم ، مراحل بعدی را نیز از طریق معاونت حقوقی باشگاه به اطلاع مردم و هواداران خواهیم رساند.,
استقلال
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه