اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

رئیس محیط زیست شفت:

فرهنگ سازی محیط زیست یک وظیفه همگانی است

فرهنگ سازی محیط زیست یک وظیفه همگانی است
رئیس اداره محیط زیست شفت با اشاره به نقش تاثیرگذار محیط زیست در زندگی بشری، گفت: فرهنگ سازی در زمینه محیط زیست یه وظیفه همگانی است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناعلی فرهی در گفتگو با صبح شفت ضمن تبریک ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر(عج) و گرامیداشت سالگردارتحال امام خمینی ره و قیام ۱۵ خرداد، اظهارکرد: فرهنگ سازی محیط زیست یک وظیفه همگانی می باشد.
وی با بیان اینکه باید به طورجدی به این موضوع در کشور پرداخته شود، تصریح کرد: محیط زیست و اهمیت آن در زندگی بشر امری است که نمی توان به سادگی از ان گذشت .
وی خاطرنشان کرد: زمانی که از محیط زیست صحبت می شودمنظور کلیه منابع طبیعی تجدیدشونده شامل جنگل ها، مراتع، منابع آبی و.. می باشدکه طیف وسیع و گسترده ای از تعاریف تخصصی مربوطه به این حوزه را دربرمی گیرد.
رئیس اداره محیط زیست شفت با بیان اینکه باید مردم را ملتزم به حفظ محیط زیست کنیم، افزود: باید به جای اینکه به قواعد و مقررات حقوقی تکیه کنیم به ترویج قواعد اخلاقی مربوط به محیط زیست بپردازیم .
وی جرایم و مجازات های مربوط به محیط زیست را بخشی از اهرم های پیشگیرانه برای کاهش آسیب های محیط زیستی دانست وگفت: مهمترین چیزی که می توانداز آسیب زدن به محیط زیست جلوگیری به عمل آورد نهادینه کردنفرهنگ احترام به محیط زیست در بین مردم می باشد.
فرهی در ادامه یادآورشد: آنچه که در اخلاق محیط زیست بسیار مهم وبااهمیت است توجه داشتن به حال و اینده می باشد زیرا علاوه برنسل امروز نسل آینده نیز باید از این محیط زیست استفاده کند .
وی متولی اصلی محیط زیست در ایران را سازمان محیط زیست برشمردواظهارکرد: مهمترین هدفی که این سازمان به دنبال آن می باشدحفاظت از محیط زیست ،تضمین بهره مندی درست و مستمر از آن و حفاظت از تنوع زیستی می باشد.
رئیس محیط زیست شفت بااشاره به اینکه ۱۵خردادماه روزجهانی محیط زیست و آغاز هفته محیط زیست است، تصریح کرد: اداره محیط زیست شهرستان نیز همگام با سراسر کشور برنامه های متنوعی برای این هفته تدارک دیده است .
وی حضوردر نمازجمعه و راهپیمایی ۱۵ خردادبه همراه کارکنان، افتتاح طرح تفکیک زباله از مبدأ در شهر شفت، برگزاری نقاشی با مضمون محیط زیست در کانون فکری و پرورشی، پاکسازی عمومی در دهستان نصیرمحله با حضورمسئولین و مردم، دیدار با مسئولین شهرستان، افتتاح تصفیه خانه در شهرک صنعتیو برگزاری راهپیمایی عمومی با حضور مسئولین و مردم در طبیعت را بخشی از این برنامه ها برشمرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه