logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

لاریجانی در فرودگاه شهید مدنی تبریز:

اکثر بندهای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی قابل اجراست/لایحه رفع موانع تولید زمینه خوبی برای حضور مردم است

اکثر بندهای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی قابل اجراست/لایحه رفع موانع تولید زمینه خوبی برای حضور مردم است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اکثر بندهای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی قابل اجراست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی لاریجانی در بدو ورود به تبریز در فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز در گفت‌وگو با خبرنگاران با تبریک ولادت منجی عالم بشرت حضرت مهدی (عج) به تمام مردم ایران به ویژه مردم قهرمان ایران، اظهار داشت: در آستانه برنامه ششم توسعه قرار داریم و در این سفر به دنبال بررسی موانع و فعالیت‌های اقتصادی منطقه هستیم تا بتوانیم برای توسعه استان و کشور قوانین لازم را به تصویب برسانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با تأکید بر اینکه اکثر بندهای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی قابل اجراست و فقط نیاز به وحدت اراده‌ها و تحلیل‌ها دارد،‌ ادامه داد: تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد موجب شد که در مجلس، لایحه رفع موانع تولید تصویب شود و این زمینه خوبی برای حضور مردم است.

,

به گزارش فارس، رئیس قوه مقننه دقایقی پیش وارد فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز شد و مورد استقبال آیت‌الله محسن مجتهدشبستری نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، استاندار، معاونان استاندار، نمایندگان آذربایجان‌شرقی در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران این استان قرار گرفت.

,

افتتاح بیمارستان 140 تختخوابی بین‌المللی امام سجاد (ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، افتتاح بزرگ‌ترین دانشکده دندانپزشکی شمال‌غرب کشور، افتتاح میهمانسرای مجهز 120 تختخوابی دانشگاه آزاد و افتتاح واحد بین‌الملل دانشگاه آزاد تبریز از برنامه‌های کاری سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به تبریز است.

,

لاریجانی سپس به شهرستان بناب سفر می‌کند و با حضور در حوزه‌ علمیه این شهرستان در مراسم جشن نیمه‌شعبان شرکت می‌کند.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه