به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازگل رامیان، "حسن صادقلو" استاندارگلستان در مراسم گرامیداشت بیست و ششمین سالگرد ارتحال امام راحل با اشاره به تقارن ایام شعبانیه و رحلت امام خمینی(ره) و پانزده خرداد گفت: ایام شعبانیه از تولد امام حسین(ع) آغاز، و به تولد امام زمان(عج) ختم شد و رابطه تولد امام حسین(ع) و امام زمان (عج) یک رابطه طولی در تاریخ است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان,وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) یکی از شاگردان مکتب حسین(ع) است، اظهار کرد: امام راحل، بزرگ فرزند امام حسین(ع)، زمینه ساز حکومت جهانی مهدی است و باید بدانیم که این جلسات تشریفات نیست بلکه الهام است و باید به آن توجه شود.
,سه گام بلن امام در زمینه سازی حکومت مهدی
, سه گام بلن امام در زمینه سازی حکومت مهدی, سه گام بلن امام در زمینه سازی حکومت مهدی,صادقلو ضمن دعوت به اندیشیدن بزرگی و عظمت امام خمینی (ره) گفت: امام خمینی در زمینه سازی حکومت مهدی گام های بلند برداشت و برای این زمینه سازی، حساسیت هایی برای بشریت ایجاد کرد.
,وی ادامه داد: مبارزه با تفکرات انحرافی در جامعه، آوردن فکر سیاسی به صحنه و نفی شعار جدایی دین از سیاست و آوردن توده مردم به صحنه علیه استبداد داخلی و استعمار خارجی و تغییر مسیر تاریخ سه گام امام بود.
,استاندار گلستان با اشاره به اینکه ما راهی جز فهم راه و گام های امام نداریم، تاکید کرد: امام (ره) توده های مردم را به سمت آزادی حرکت داد تا تغییر را در انقلاب جهانی ایجاد کند و در عرصه، خیلی از باطل ها و حق های باطل را نابود کرد .
,وی افزود: همچنین در نابودی باطل، عقیده های باطل را نابود کرد و در عمل به حرف های دشمنان پاسخ کوبنده داد که دین حکومت های فاسد را باطل می کند و بزرگترین احیا کننده حقیقت است.
, .,صادقلو در امام شناسی به پبیشگویی امام اشاره کرد و اینکه امام خمینی به دلیل حقیقت، زنده تاریخ است، عنوان کرد: در رابطه با کمونیست، سیاست نه شرقی و نه غربی را پیاده کرد و نیز قطب بندی های دو گانه جهانی را کنار گذاشت و قطب سلطه گر و مبارزه را در مقابل سلطه گر پیاده سازی کرد.
,امام خمینی در قاعده سالها سعه صدر و مقاومت و خون دلها خوردن امام شده است
, امام خمینی در قاعده سالها سعه صدر و مقاومت و خون دلها خوردن امام شده است, امام خمینی در قاعده سالها سعه صدر و مقاومت و خون دلها خوردن امام شده است,استانداربا اشاره به جمله مقام معظم رهبری گفت: این انقلاب بی نام خمینی شناخته شده نیست و بدانید که میراث دار امام خمینی هستیم و مسئولین محافظ آن باشیم .
,وی با بیان اینکه امام خمینی در قاعده سالها سعه صدر و مقاومت و خون دلها خوردن امام شده است، تصریح کرد: میراث امام (ره) مردم داری، بی اعتنابودن به دنیا، بزرگ شمردن بزرگان ، تهذیب نفس و دینداری و ... است .
,صادقلو بیان کرد: امام خمینی حق را در شخصیت شناسی و احترام به همه اشخاص توصیه می کرد و خدا را بالاترین امیدها می دانست، از عرفان ربایی بیزار و توکلش فقط به خداوند بود.
, .,وی با اشاره به اینکه امام خمینی چون با حق بود الهی شد، خاطرنشان کرد: جوانان باید بدانند که امام خمینی حق شناس بود و باید جوانان امام شناسی کنند و امروز همگی و علی الخصوص جوانان باید در راه امام خمینی باشیم و هدف امام حسین(ع) را دنبال کنیم تا انشاءالله زمینه ساز ظهور مهدی منجی شویم.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه