logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دکتر هانی زاده تحلیلگر مسائل سیاسی:

سخنان رهبر معظم انقلاب نشان می دهد نگاه ایشان نگاه فرا ملی است

سخنان رهبر معظم انقلاب نشان می دهد نگاه ایشان نگاه فرا ملی است
یک تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار داشت: سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی یک منشور جهانی است که می تواند در راستای وحدت جهان اسلام و همدلی همه ملت های اسلامی محسوب شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر حسن هانی زاده تحلیلگر مسائل سیاسی در ارزیابی خود از سخنان رهبری که به مناسبت رحلت امام خمینی (ره) انجام گرفت در گفت و گو با خبرنگار کـرج رســـا اظهار داشت: سخنرانی مهم و جهانی رهبر انقلاب اسلامی حاوی نکات بسیار مهمی بود از جمله مسئله ضرورت وحدت شیعه و سنی و اینکه هر دو گروه اگر در راستای اهداف آمریکا و قدرت های غربی گام بردارند به ضرر جهان اسلام و به عنوان همسو با شیطان بزرگ تلقی می شود. لذا سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی یک منشور جهانی است که می تواند در راستای وحدت جهان اسلام و همدلی همه ملتهای اسلامی محسوب شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار کـرج رســـا, سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی یک منشور جهانی است که می تواند در راستای وحدت جهان اسلام و همدلی همه ملتهای اسلامی محسوب شود, سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی یک منشور جهانی است که می تواند در راستای وحدت جهان اسلام و همدلی همه ملتهای اسلامی محسوب شود,

وی افزود: مسئله ی پرهیز از تفرقه و اختلاف افکنی از مسائلی است که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار دارد و همواره تلاش ایشان برای ایجاد وحدت و همدلی میان همه مذاهب اسلامی است و مسئله دیگری که ایشان اشاره کردند موضوع فلسطین و ضرورت توجه به مسئله فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی به عنوان یک موضوع بسیار مهم اسلامی است. مجموعه سخنان رهبر معظم انقلاب نشان می دهد نگاه ایشان نگاه فرا ملی است و در راستای ایجاد وحدت و پرهیز از هر گونه شیوه های اختلاف افکنی بوده در مجموع سخنرانی ایشان بسیار جامع شفاف و در برگیرنده موضوعات بسیار مهمی بود.

, مجموعه سخنان رهبر معظم انقلاب نشان می دهد نگاه ایشان نگاه فرا ملی است, مجموعه سخنان رهبر معظم انقلاب نشان می دهد نگاه ایشان نگاه فرا ملی است,

این کارشناس در ادامه با توجه به انتقاد رهبری از سیاست های آل سعود خاطرنشان کرد: سیاست های عربستان در راستای اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی است و رهبر انقلاب اشاره داشتند به اینکه همچنان جمهوری اسلامی ایران به حزب الله و جهان اسلام کمک می کند و ایشان همچنین مسئله یمن را مورد توجه قرار دادند وتاکید کردند که مسئله اسلام فراتر از مسائل حاشیه ای است و لذا عربستان سعودی اکنون به نیابت از آمریکا و غرب علیه ملت یمن و ملت های اسلامی گام برمی دارد و این مسئله هم هشداری برای رژیم آل سعود است که به سیاست های تفرقه افکنانه خود پایان دهند.

, سیاست های عربستان در راستای اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی است, سیاست های عربستان در راستای اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی است,

وی در ارزیابی سخنان رهبری درباره مخالفت با “لیبرال” خواندن امام خمینی اظهار داشت: برخی از چهره های سیاسی داخلی و خارجی تلاش می کنند امام را یک شخصیت لیبرال ملی مورد خطاب قرار دهند و از ایشان یک چهره لیبرال بسازند در حالی که امام و مکتب امام و آمیزه های امام فراتر از مسئله لیبرالیستی است و ایشان یک شخصیت اسلامی جهانی است و رهبر معظم انقلاب تلاش کردند بیان کنند امام منحصر و در چارچوب یک طیف خاصی نیست بلکه در قالب یک مکتب بزرگی مطرح بودند و ایشان را به عنوان رهبر امت اسلامی می دانستند.

, برخی از چهره های سیاسی داخلی و خارجی تلاش می کنند امام را یک شخصیت لیبرال ملی مورد خطاب قرار دهند و از ایشان یک چهره لیبرال بسازند در حالی که امام و مکتب امام و آمیزه های امام فراتر از مسئله لیبرالیستی است و ایشان یک شخصیت اسلامی جهانی است, برخی از چهره های سیاسی داخلی و خارجی تلاش می کنند امام را یک شخصیت لیبرال ملی مورد خطاب قرار دهند و از ایشان یک چهره لیبرال بسازند در حالی که امام و مکتب امام و آمیزه های امام فراتر از مسئله لیبرالیستی است و ایشان یک شخصیت اسلامی جهانی است,

دکتر هانی زاده تصریح کرد: مسئله پرهیز از جناح بازی ها و مسئله دیگری که رهبری اشاره کردند مسئله وحدت و پرهیز از اختلافات حاشیه ای و جزئی است و در حقیقت سخنان رهبری حاوی پندها و نکاتی است که باید همه طیف ها های سیاسی به ویژه در سال جاری که انتخابات در پیشرو است مورد توجه قرار دهند. ایشان توصیه هایی به رهبران طیف های سیاسی و جناح های داخلی داشتند که می تواند به عنوان سرمشق و حرکت ایران اسلامی به سمت همدلی و زبانی باشد.

,

وی در پایان گفت: سخنرانی رهبری که در جمع میهمانان خارجی و شخصیت های داخلی بیان شد می تواند به عنوان منشور داخلی و خارجی تلقی شود و همه طیف های سیاسی باید رهبر انقلاب و سخنان ایشان را به عنوان سرمشق حرکت سیاسی خود قرار دهند.

, سخنرانی رهبری, سخنرانی رهبری, می تواند به عنوان منشور داخلی و خارجی تلقی شود, می تواند به عنوان منشور داخلی و خارجی تلقی شود,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه