تقاضای عاجزانه دهیار روستای قلعه جیق از فرماندار آق قلا؛
به مشکل افت ولتاژ برق در روستای قلعه جیق رسیدگی کنید
از سال 1392 مشکلات افت ولتاژ در این روستا به وجود آمده و مکاتباتی را نیز در این خصوص با فرمانداری، بخشداری، اداره برق، انجام داده ایم. ولی متاسفانه اقدام موثری که این مشکل را برطرف سازد صورت نگرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسپی دژ، با خبر شدیم روستای قلعه جیق، از توابع شهرستان آق قلا با مشکلات بسیار زیاد افت ولتاژ مواجه است. به همین دلیل به میان مردم این روستا رفته از نزدیک شاهد ماجرا باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسپی دژ, با خبر شدیم روستای قلعه جیق، از توابع شهرستان آق قلا با مشکلات بسیار زیاد افت ولتاژ مواجه است. به همین دلیل به میان مردم این روستا رفته از نزدیک شاهد ماجرا باشیم.,اسماعیلی دهیار روستای قلعه جیق در این خصوص به خبرنگار ما گفت : از سال 1392 مشکلات افت ولتاژ در این روستا به وجود آمد. مکاتباتی را نیز در این خصوص با فرمانداری، بخشداری، اداره برق، انجام داده ایم. ولی متاسفانه اقدام موثری که این مشکل را برطرف سازد صورت نگرفته است.
وی افزود : تمامی مکاتبات و اسناد مربوط به پیگیری های انجام شده نیز موجود می باشد. مردم روستا نیز مراجعات بسیاری به ما دارند ولی ما تاکنون شرمنده آنها شده ایم.
دهیار روستای قلعه جیق ادامه داد : با توجه به گرمای بالای هواد و پیش رو بودن ماه مبارک رمضان مشکلات زیادی را داریم.خانواده هایی هستند که حتی از این انرژی برای روشن شدن پنکه خود نیز نمی توانند استفاده نمایند. از مسئولین ذی ربط شهرستان درخواست دارم تا به ایم مشکل رسیدگی کنند.
از فرماندار محترم شهرستان آق قلا عاجزانه تقاضا دارم به درد دل ما گوش دهد تا این مشکل در آستانه این ماه مبارک رفع گردد.
گرکز، رئیس شورای روستای قلعه جیق نیز ضمن تایید گفته های دهیار گفت : مشکل اصلی و عمده این روستا ضعف ولتاژ می باشد.. چهار خیابان اصلی با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند و از اوایل سال 92 هم مکاتبات بسیاری با دستگاه ها ذی ربط انجام گرفته است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص عدم رفع این مشکل گفت : کمبود بودجه و ازدیاد روستاهای شهرستا از طرف مسئولین دلایل عدم رفع این مشکل اعلام شده است.
وی افزود : حتی یخچال من نیز در سال گذشته بر اثر همین نوستان و ضعف ولتاژ سوخته است. خانوار هایی وجود دارند که پنکه های آنها نیز به دلیل ضعف ولتاژ به خوبی کار نمی کند. آیا مسئولین می توانند در این هوای گرم با این شاریط کار کنند.
از دولت تدبیر و امید تقاضا داریم تا این مشکل را بررسی و مرتفع سازند.
یکی از اهالی دیگر این روستا به خبرنگار اسپی دژ گفت : ما در این روستا به دلیل ضعف ولتاژ نمی توانیم از وسایل سرمایشی استفاده نماییم. منظور از وسایل سرمایشی کولر های گازی نیست. یخچال های ما بدرستی کار نمی کنند و حتی از پنکه هم نمی توانیم در این روزهای گرم به خوبی استفاده کنیم.
وی افزود : این مشکل در دو سال قبل خیلی کم بوده است. ولی از سال گذشته و امسال شدت گرفته و مشکلاتی را برای ما به وجود آورده است.
از رئیس اداره برق سوالی دارم.آیا ایشان در این روزهای گرم در آستانه ماه مبارک رمضان بدون کولر و وسایل سرمایشی می توانند زندگی کنند؟؟
از مسئولین روستای خود به دلیل پیگیری ها بسیار زیاد تشکر کنم و یک تقاضا از مسئولین دارم و آن هم اینکه مشکل افت ولتاژ در این روستا حل نمایند.
انتهای پیام/پ
اسماعیلی دهیار روستای قلعه جیق در این خصوص به خبرنگار ما گفت : از سال 1392 مشکلات افت ولتاژ در این روستا به وجود آمد. مکاتباتی را نیز در این خصوص با فرمانداری، بخشداری، اداره برق، انجام داده ایم. ولی متاسفانه اقدام موثری که این مشکل را برطرف سازد صورت نگرفته است.
, اسماعیلی دهیار روستای قلعه جیق در این خصوص به خبرنگار ما گفت : از سال 1392 مشکلات افت ولتاژ در این روستا به وجود آمد. مکاتباتی را نیز در این خصوص با فرمانداری، بخشداری، اداره برق، انجام داده ایم. ولی متاسفانه اقدام موثری که این مشکل را برطرف سازد صورت نگرفته است.,وی افزود : تمامی مکاتبات و اسناد مربوط به پیگیری های انجام شده نیز موجود می باشد. مردم روستا نیز مراجعات بسیاری به ما دارند ولی ما تاکنون شرمنده آنها شده ایم.
, وی افزود : تمامی مکاتبات و اسناد مربوط به پیگیری های انجام شده نیز موجود می باشد. مردم روستا نیز مراجعات بسیاری به ما دارند ولی ما تاکنون شرمنده آنها شده ایم.,دهیار روستای قلعه جیق ادامه داد : با توجه به گرمای بالای هواد و پیش رو بودن ماه مبارک رمضان مشکلات زیادی را داریم.خانواده هایی هستند که حتی از این انرژی برای روشن شدن پنکه خود نیز نمی توانند استفاده نمایند. از مسئولین ذی ربط شهرستان درخواست دارم تا به ایم مشکل رسیدگی کنند.
, دهیار روستای قلعه جیق ادامه داد : با توجه به گرمای بالای هواد و پیش رو بودن ماه مبارک رمضان مشکلات زیادی را داریم.خانواده هایی هستند که حتی از این انرژی برای روشن شدن پنکه خود نیز نمی توانند استفاده نمایند. از مسئولین ذی ربط شهرستان درخواست دارم تا به ایم مشکل رسیدگی کنند.,از فرماندار محترم شهرستان آق قلا عاجزانه تقاضا دارم به درد دل ما گوش دهد تا این مشکل در آستانه این ماه مبارک رفع گردد.
, از فرماندار محترم شهرستان آق قلا عاجزانه تقاضا دارم به درد دل ما گوش دهد تا این مشکل در آستانه این ماه مبارک رفع گردد.,گرکز، رئیس شورای روستای قلعه جیق نیز ضمن تایید گفته های دهیار گفت : مشکل اصلی و عمده این روستا ضعف ولتاژ می باشد.. چهار خیابان اصلی با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند و از اوایل سال 92 هم مکاتبات بسیاری با دستگاه ها ذی ربط انجام گرفته است.
, گرکز، رئیس شورای روستای قلعه جیق نیز ضمن تایید گفته های دهیار گفت : مشکل اصلی و عمده این روستا ضعف ولتاژ می باشد.. چهار خیابان اصلی با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند و از اوایل سال 92 هم مکاتبات بسیاری با دستگاه ها ذی ربط انجام گرفته است.,وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص عدم رفع این مشکل گفت : کمبود بودجه و ازدیاد روستاهای شهرستا از طرف مسئولین دلایل عدم رفع این مشکل اعلام شده است.
, وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص عدم رفع این مشکل گفت : کمبود بودجه و ازدیاد روستاهای شهرستا از طرف مسئولین دلایل عدم رفع این مشکل اعلام شده است.,وی افزود : حتی یخچال من نیز در سال گذشته بر اثر همین نوستان و ضعف ولتاژ سوخته است. خانوار هایی وجود دارند که پنکه های آنها نیز به دلیل ضعف ولتاژ به خوبی کار نمی کند. آیا مسئولین می توانند در این هوای گرم با این شاریط کار کنند.
, وی افزود : حتی یخچال من نیز در سال گذشته بر اثر همین نوستان و ضعف ولتاژ سوخته است. خانوار هایی وجود دارند که پنکه های آنها نیز به دلیل ضعف ولتاژ به خوبی کار نمی کند. آیا مسئولین می توانند در این هوای گرم با این شاریط کار کنند.,از دولت تدبیر و امید تقاضا داریم تا این مشکل را بررسی و مرتفع سازند.
, از دولت تدبیر و امید تقاضا داریم تا این مشکل را بررسی و مرتفع سازند.,یکی از اهالی دیگر این روستا به خبرنگار اسپی دژ گفت : ما در این روستا به دلیل ضعف ولتاژ نمی توانیم از وسایل سرمایشی استفاده نماییم. منظور از وسایل سرمایشی کولر های گازی نیست. یخچال های ما بدرستی کار نمی کنند و حتی از پنکه هم نمی توانیم در این روزهای گرم به خوبی استفاده کنیم.
, یکی از اهالی دیگر این روستا به خبرنگار اسپی دژ گفت : ما در این روستا به دلیل ضعف ولتاژ نمی توانیم از وسایل سرمایشی استفاده نماییم. منظور از وسایل سرمایشی کولر های گازی نیست. یخچال های ما بدرستی کار نمی کنند و حتی از پنکه هم نمی توانیم در این روزهای گرم به خوبی استفاده کنیم.,وی افزود : این مشکل در دو سال قبل خیلی کم بوده است. ولی از سال گذشته و امسال شدت گرفته و مشکلاتی را برای ما به وجود آورده است.
, وی افزود : این مشکل در دو سال قبل خیلی کم بوده است. ولی از سال گذشته و امسال شدت گرفته و مشکلاتی را برای ما به وجود آورده است.,از رئیس اداره برق سوالی دارم.آیا ایشان در این روزهای گرم در آستانه ماه مبارک رمضان بدون کولر و وسایل سرمایشی می توانند زندگی کنند؟؟
, از رئیس اداره برق سوالی دارم.آیا ایشان در این روزهای گرم در آستانه ماه مبارک رمضان بدون کولر و وسایل سرمایشی می توانند زندگی کنند؟؟,از مسئولین روستای خود به دلیل پیگیری ها بسیار زیاد تشکر کنم و یک تقاضا از مسئولین دارم و آن هم اینکه مشکل افت ولتاژ در این روستا حل نمایند.
, از مسئولین روستای خود به دلیل پیگیری ها بسیار زیاد تشکر کنم و یک تقاضا از مسئولین دارم و آن هم اینکه مشکل افت ولتاژ در این روستا حل نمایند.,انتهای پیام/پ
, انتهای پیام/پ,]
ارسال دیدگاه