logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری:

با احیاء صنایع دستی منسوخ شده در دهستان موگویی و منطقه سرخون به درآمدزائی کمک می شود

با احیاء صنایع دستی منسوخ شده در دهستان موگویی و منطقه سرخون به درآمدزائی کمک می شود
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان گفت: با توزیع مواد اولیه در بین هنرمندان و صنعتگران دهستان موگویی و منطقه سرخون از توابع شهرستان کیار، سعی شده بیشتر به هنر های منسوخ شده آن منطقه پرداخته شود تا با احیاء آنها بتوانیم به تولید و درآمدزائی کمک کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهرداد رئیسی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار مشکات برین، به مناسبت روز صنایع دستی ازاقدامات استانی در خصوص تولید کار، سرمایه گذاری و درآمدزائی خبر داد و اظهارکرد: یکی از ویژگی های بخش صنایع دستی تولیدکار، ارزان قیمت است زیرا نیازبه سرمایه گذاری ندارد.

وی افزود: صنایع دستی و هنرهای سنتی دراستان تسهیلات ارزان قیمت به افراد داده تا بتوانند برای خود درآمدزائی کنند.

ریسی در خصوص اقداماتی انجام شده در مناطق محروم برای کمک به رشد، تولید و جلوگیری از مهاجرت به شهرها، بیان کرد:  برای ایجاد اشتغال داخلی، صنایع دستی این اداره اقدام به خرید هنرهای دستی هنرمندان مناطق محروم کرده است که با آموزش و بالا بردن کیفیت صنایع دستی، تعاونی آن محصولات را از افراد خریداری نموده و در شهرها و فروشگاه عرضه می کند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان چهارمحال وبختیاری با اشاره به برنامه های در نظر گرفته شده در دهستان موگویی و منطقه سرخون از توابع شهرستان کیار، گفت: با توزیع مواد اولیه در بین هنرمندان و صنعتگران این مناطق سعی شده بیشتر به هنر های منسوخ شده آن منطقه پرداخته شود تا با احیاء آنها بتوانیم به تولید و درآمدزائی کمک کنیم.

وی ادامه داد: با این برنامه ریزی در بخش میانکوه بین 200 تا 250 نفرایجاد شغل و درآمد شده است.

ریسی با اشاره به صنایع دستی مردم روستای موگویی گفت: صنایع دستی عشایر بافت چغا و گلیم است که در این زمینه تغییرات و اقدامات خوبی انجام شده و تا حدودی مشکل بیکاری را حل کرده است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان با تاکید بر اینکه اگر کسی بخواهد شغل ایجاد کند نیاز به تکنولوژی خاص و سرمایه گرانقیمت ندارد، گفت: می توان برای ایجاد شغل با یادگیری حرفه یا هنری امرار معاش کرد و نباید فقط به دنبال کارهای پشت میزی و یا سرمایه های کلان باشیم بلکه با فراگیری مهارت می توانیم برای خود شغل و درآمد تولید کنیم.

انتهای پیام/ص

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین، ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه