ماجرای سفر چند مسئول ساروی به آلمان!/داغ بودن بازار شایعات

ماجرای سفر چند مسئول ساروی به آلمان!/داغ بودن بازار شایعات
3 تن از مسئولان شهری مرکز مازندران چند روزی است که به آلمان سفر کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  بلاغ، در هفته جاری یک عضو شورای اسلامی شهر ساری، به همراه دو مدیر از شهرداری این شهر، که هر سه عضو کارگروه زیباسازی نیز هستند، که گفته می‌شود با دعوت یکی از آشنایان خود به کشور آلمان سفر کردند.

بازار شایعات نیز این روزها درباره این سفر داغ است، از یک سو گفته می‌شود این سه مسئول برای بازدید از پروژه‌های شهری با هزینه بیت‌المال به این سفر رفته‌اند و از سویی دیگر شنیده می‌شود برای گشت‌وگذار و با هزینه شخصی به آلمان سفر کرده‎اند.

به گزارش بلاغ، با گسترش تکنولوژی و فضای مجازی که به‎راحتی می‎توان آخرین و مدرن‎ترین طرح‎های حوزه زیباسازی را دریافت کرد، آیا این سفر با استفاده از اعتبارات شهری ضرورت دارد؟ یا خیر؟

ساری با توجه به معضل ساماندهی پسماند و زباله به سفری آن‌ هم به خارج از کشور برای اجرای طرح‌های زیباسازی شهری نیاز دارد، در حالی که روزانه کامیون‌های زباله به بکرترین مناطق کوهستانی این شهرستان حمل و رهاسازی می‌شود، دارد یا خیر؟

اگر هم این سفر با هزینه شخصی و نیت گشت‌وگذار باشد، آیا مسئول یک جامعه اسلامی در حالی که در همین شهر شب‎ها عده‎ای گرسنه سر بر بالین می‎گذارند، سفری با این هزینه با شعائر اسلامی مغایرت ندارد؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه