اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عضو هیأت علمی موسسه رضوی:

سیاسی کردن حکم مهدی هاشمی فرافکنی است

سیاسی کردن حکم مهدی هاشمی فرافکنی است
عضو هیأت علمی موسسه رضوی گفت: حکم دادگاه بدوی مهدی هاشمی به 10 سال زندان با ارفاق صادر شده و قوه قضائیه باید برای آقازاده ها اشد مجازات را در نظر گیرد و سیاسی کردن حکم مهدی هاشمی فرافکنی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،علی معلمی عضو هیأت علمی مؤسسه رضوی در گفتگو با خبرنگار صبح توس در این خصوص افزود: کسانی که در این نظام از جایگاه خود سوء استفاده کرده اند باید مشمول مجازاتهای سخت تری باشند. این حقوقدان در ادامه با بیان این که مسئولان نظام باید متوجه خانواده خود باشند افزود: اختلاس، ارتشا و مسائل امنیتی در پرونده مهدی هاشمی ناشی از عدم نظارت آیت الله بر روی فرزندان خود بوده است. چرا که مردم در نظام اسلامی اصل را بر تأیید و صحت مسئولان میگذارند و اگر مسئولانی پیدا شوند که قادر نباشند خانواده کوچک خود را مدیریت کنند چطور باید توقع اداره جامعه را از آنان داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

استاد موسسه رضوی در ادامه گفت: در نظام اسلامی که مبتنی بر موازین اسلامی و عقلی اداره می شود مسئولین و خانواده آنها باید الگوی تمام نمای جامعه باشد. برای مردم غیر قابل قبول است که فرزند مسئولی با استفاده از جایگاه پدر خود از رانت استفاده نمایند و در جامعه اسلامی سرکشی و عربده کشی نمایند.

,

 

,

این حقوقدان افزود: سیره حضرت امام و مقام معظم رهبری و فرزندانشان الگویی برای سایر مسئولین است و اگر مسئولی از جرم فرزند خود تبری نجوید جایگاه خود را در مردم از دست خواهد داد. وی افزود: در تاریخ انقلاب اسلامی بزرگانی بوده اند که به خاطر جرم و انحرافات فرزند از آنها عبور کرده اند واکنون در بین مردم محبوبیت بالایی دارند.

,


معلمی افزود: در پرونده مهدی هاشمی قوه قضائیه اقتدار لازمه را اتخاذ نمود اما به نظر میرسد ده سال زندان برای این سوءاستفاده‌ها ناچیز است.

,
,


معلمی در خصوص عملکرد دستگاه قضا گفت: عملکرد و قاطعیت قوه قضائیه در بررسی پرونده های فساد اقتصادی قابل دفاع است و هدف دستگاه قضا رعایت عدالت است و فرقی بین معاون رئیس جمهور و سایر شهروندان نیست.
وی در خصوص پرونده هاشمی گفت: متأسفانه برخی از افراد و جریانها به دنبال سیاسی جلوه دادن پرونده هاشمی می باشند که این رویکرد جناحی ظلم بزرگی به دستگاه قضائی کشور و نوعی فرافکنی است.

,
,
,


انتهای پیام/گ

,
,
 
,
 
,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه