اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مهمترین پایگاه‌ «داعش» در رقه سقوط کرد

مهمترین پایگاه‌ «داعش» در رقه سقوط کرد
کمیته‌های دفاع مردمی کُردهای سوریه سرانجام موفق شدند، شهر «سلوک» را آزاد کنند تا «داعش» یکی از مهمترین پایگاه‌های خود در استان «رقه» را از دست بدهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، ائتلاف موسوم به «اتاق عملیات آتشفشان فرات»، متشکل از کمیته‌های دفاع مردمی کُردهای سوریه و تعدادی از گروه‌های وابسته به «ارتش آزاد» در واپسین ساعات شب گذشته موفق شدند، شهر «سلوک»، واقع در شمال شهر «رقه» را آزاد کنند.

شهر سلوک یکی از مهمترین پایگاه‌های گروه تروریستی تکفیری «داعش» در استان رقه است که سقوط آن برای این گروه تکفیری ضربه سنگینی شمرده می‌شود.

آزادسازی سلوک پس از 3 روز درگیری‌های متوالی بین اتاق عملیات آتشفشان فرات با داعش حاصل شد و طی آن تعدادی از روستاهای واقع در شمال و شمال شرقی سلوک نیز آزاد شدند.

با آزادسازی شهر سلوک، هم اکنون آتشفشان فرات کمتر از 15 کیلومتر با شهر راهبردی «تل ابیض» از محور شرقی فاصله دارد که آزادسازی آن از سیطره داعش مهمترین هدف تشکیل اتاق عملیات آتشفشان فرات بشمار می‌آید.

تل ابیض به دلیل نزدیکی به مرزهای ترکیه و همچنین ارتباط شهر راس العین در شرق به عین العرب یا همان کوبانی در غرب که همگی از مناطق کُردنشین در سوریه هستند، از اهمیت راهبردی بسیاری برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه