logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده ولی فقیه در خراسان تاکید کرد:

تربیت مدیران متخصص، باتجربه، خلاق و متعهد نیاز امروز جامعه اسلامی

تربیت مدیران متخصص، باتجربه، خلاق و متعهد نیاز امروز جامعه اسلامی
نماینده ولی فقیه در خراسان در نشست هیئت امنای دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) گفت: تربیت مدیران متخصص، باتجربه، خلاق، متعهد و متدین نیاز امروز جامعه اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح توس، آیت الله واعظ طبسی، نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی در جلسه هیئت امنای دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) که با حضور دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، خاطرنشان کرد: دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) بر اساس یک طرح جامع و چشم اندازی روشن اقتباس شده از سند چشم انداز جمهوری اسلامی تأسیس شده و بایستی بتواند در هر رشته‌ای متخصصان برجسته و متعهد را تربیت نماید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


مؤسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) افزود: از ابتدای تأسیس هدف ما این بوده که رشته‌های مورد نیاز کشور را در این دانشگاه داشته باشیم و نیروهایی متعهد و متخصص را تحویل جامعه دهیم.
آیت الله واعظ طبسی تصریح کرد: امروز کشور در رشته‌های مختلفی نظیر قضا، پزشکی و رشته‌های متعدد علوم انسانی مشکل دارد و بایستی با استفاده از نیروهای باتجربه که از تعهد کافی و لازم برخوردار هستند، به سمت اصلاح این روند حرکت کنیم.

,
,
,


وی با اشاره به پیشینه بیمارستان رضوی اظهار داشت: هدف از تاسیس بیمارستان این بود که به عنوان مرکزی پزشکی و پژوهشی بتواند نیروهای در سطح بالا را تربیت کند و با برگزاری کنگره‌ها و کنفرانس‌های علمی برای رفع نیازهای پزشکی جامعه گامی مؤثر برداشته شود، کما اینکه امروز بیمارستان رضوی به ارائه بهترین خدمات با تعرفه‌ای مناسب می‌پردازد و مشکل بسیاری از بیماران در اسرع وقت مرتفع می‌شود.

,
,


وی در پایان اظهار داشت: گستره فعالیت‌های علمی و آموزشی آستان قدس رضوی، آحاد جامعه است و بر این باور بوده‌ایم که نیروهای مجرب و نخبه از بین همین جامعه عمومی ما رشد می‌کنند و بایستی زمینه‌ای فراهم شود که همه افراد بتوانند در شرایطی مناسب و سالم به تحصیل و تهذیب بپردازند.

,
,


در این جلسه پس از ارائه گزارش رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) حاضرین به بیان نقطه نظرات و راهکارهای لازم برای ارتفای کیفیت آموزشی در این دانشگاه پرداختند.

,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/

, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه