logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ثبت 5 مورد جدید ابتلا به کرونا در عربستان

ثبت 5 مورد جدید ابتلا به کرونا در عربستان
وزارت بهداشت عربستان از ثبت 5 مورد ابتلا به ویروس کرونا در طول هفته گذشته در مناطق الهفوف و تربه از تاریخ 7 تا 13 ژوئن جاری (17 تا 23 خرداد) خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم،وزارت بهداشت عربستان در بیانیه هفتگی خود تاکید کرد که روند آماده سازی ها باید همانند سابق باقی بماند و تلاشهای لازم با همکاری با تمام طرفها و در راس آنها افراد جامعه و کارکنان بهداشت برای مقابله با این بیماری همچنان ادامه داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در این بیانیه آمده است که تاکنون 879 مورد از ابتلا به ویروس کرونا در آزمایشگاه های وزارت بهداشت مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته است.

شمار موارد مراجعه ستادهای رسیدگیِ فوری به درمانگاه ها و بیمارستان ها، جهت مقابله با گسترش بیماری های واگیردار به شش مورد رسید. شمار مواردی که به سبب تماس یا همنشینی با شترها به موسسه های بهداشت و درمان عمومی مراجعه کرده اند و دچار شدنِ آن ها به کرونا محرز شده است، به 5 مورد رسیده است و تعداد کسانی که با این افراد در خانه در ارتباط هستند، 57 مورد شمارش شده است. 

بنا بر بیانیه وزارت بهداشت، از مجموع 1031 مورد ابتلا به ویروس کرونا، تاکنون 567 نفر درمان شده اند. در همین حال مرکز کنترل و نظارت در وزارت بهداشت عربستان بر ادامه دادن به تلاشهای خود برای اطمینان از عمل کردن مراکز بهداشت دولتی و خصوصی به تدابیر مقابله با ویروس و نیز بر هماهنگی با بخش های دولتی ذیربط و سازمان های بهداشت بین المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت و مراکز کارشناسی به منظور پیگیری تمام تحولات درخصوص ویروس کرونا تاکید کرد.

گفتنی است که وزارت بهداشت سعودی به تلاشها و هماهنگی های لازم با وزارت کشاورزی این کشور به منظور اطلاع رسانی های لازم درخصوص ویروس کرونا در اماکن نگهداری شتران و نیز مالکان و مربیان شترها برای احتیاط و اتخاذ تدابیر پیشگیری های لازم در زمان تماس و برخورد با شتران ادامه می دهد.

,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه