logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  2. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  3. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  4. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  5. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  6. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  7. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  8. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  9. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  10. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  11. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  12. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  13. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  14. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  15. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  16. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  17. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  18. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  19. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  20. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!

بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس:

لزوم برخورد قاطع و قانونی با روزنامه توهین‌کننده به شهدا و حامیانش/مشکل این قشر با اصل شهادت و مقدسات است

لزوم برخورد قاطع و قانونی با روزنامه توهین‌کننده به شهدا و حامیانش/مشکل این قشر با اصل شهادت و مقدسات است
ما به عنوان بسیجیان دانشگاه تربیت مدرس ضمن محکوم کردن این حرکت موهن به مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هشدار داده و همچنین از دستگاه قضا خواهان این هستیم که همانطور که همیشه بر مبنای عدالت و دفاع از ارزش­‌ها قدم برداشتند، این بار هم با این روزنامه و حامیانش برخورد قاطع و قانونی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در بیانیه‌ای نسبت به درج تصویر موهن شهدا در روزنامه آرمان واکنش نشان داد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ ,
,
,

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی‏ سَبیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

بار دیگر هتک حرمت مقدسات توسط روزنامه ­های به اصطلاح منادی آزاد اندیشی به وقوع پیوست. سرانجام پس از دو روز حمله روزنامه­ های حامی دولت و اصلاح طلب به تجمع بزرگ مردم تهران برای بدرقه شهدا، روزنامه منتسب به خاندان قدرت و فساد پشت پرده تمام این حملات را با انتشار کاریکاتوری موهن علیه غواصان شهید بر ملا ساخت که به خوبی نشان می­دهد اختلاف اصلی این طیف نه با حاضران در تشییع شهدا و شعارهای آنان علیه آمریکا، بلکه سر اصل شهدا و مقدسات است. این تصویر موهن که با تمسخر گرفتن عروج شهدای غواص با بالهای کرکس، بدن­های عریان و دست­های بسته شده بر روی عورت­هایشان، به خوبی نشان داد دعوای اصلی بر سر اینجاست که یک ملت از شهدا و آرمانهایشان حرف می­زنند و خواستار تداوم آن هستند و اقلیتی دیگر به اسم هنر و روشنفکری تحمل چنین چیزی برایشان ممکن نیست!! چرا که آن­ها شهدا را نه تنها قبول ندارند بلکه مزاحم کار خودشان می­دانند در غیر این صورت لزومی نداشت به بهانه تجلیل از آن­ها این طرح گرافیکی مبتذل و توهین آمیز را منتشر کنند.

هرچند این اولین باری نیست که این روزنامه به اصطلاح روشنفکر به مقدسات و شهدای یک ملت توهین می­کند ولی باید بداند به هیچ وجه دوران سیاه اصلاحات و دوم خرداد از یاد نرفته و آن دوران تجاهل مدرن تکرار نمی­گردد، حتی اگر رئیس جمهور در سخنانی بگویند ما هنر ارزشی و غیر ارزشی نداریم!

لذا ما به عنوان بسیجیان دانشگاه تربیت مدرس ضمن محکوم کردن این حرکت موهن، به مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هشدار داده و همچنین از دستگاه قضا خواهان این هستیم که همانطور که همیشه بر مبنای عدالت و دفاع از ارزش­ها قدم برداشتند، این بار هم با این روزنامه و حامیانش برخورد قاطع و قانونی گردد.

والسلام علی من التبع الهدی

بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس

انتهای پیام/
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه