به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کردتودی، علی رضویان صبح امروز و در جلسه ای که در اداره جهاد کشاورزی شهرستان قروه برگزار شد اظهار داشت: امسال سومین سالی است که سپاه پاسداران در پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی فعالیت می نماید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کردتودی,,
وی با بیان اینکه این تسهیلات در سال گذشته از 10 میلیون ریال تا 30 میلیون ریال بوده اند افزود: اعتبارات ما در سال جاری نسبت به سال های گذشته 2 برابر شده اند.
,,
مسئول بسیج سازندگی شهرستان قروه خاطر نشان کرد: تسهیلات پرداختی در سال جاری از 70 میلیون ریال تا سقف 300 میلیون ریال خواهند بود که ویژه طرح های اقتصاد مقاومتی هستند.
,,
رضویان افزود: با توجه به وسعت طرح های ایجاد شده میزان تسهیلات و تعداد اقساط آن مشخص خواهد شد.
,,
وی به نحوه بازپرداخت تسهیلات اشاره نمود و بیان داشت: بازپرداخت تسهیلاتی که سقف آنها به 150 میلیون ریال رسیده باشد به صورت 36 ماهه و بازپرداخت تسهیلات بالای 150 میلیون ریال 48 ماهه خواهد بود.
,,
این مسئول تصریح کرد:تسهیلات پرداختی دارای 6 ماه تنفس در ابتدای طرح هستند که پس از 6 ماه بازپرداخت انها آغاز خواهد شد.
,,
وی با اشاره به طرح های مورد نظر در کسب این تسهیلات افزود: پرورش آبزیان و توسعه حوضچه های پرورش ماهی، ایجاد واحد های تولید قارچ خوراکی، پرورش دام سبک و سنگین پرورش شتر مرغ و مرغ بومی، داربستی نمودن احیا و اصلاح باغات ،تولید کود ورمی کمپوست ، تولید علوفه های هیدروپونیک، پرورش زنبور و تولید عسل از جمله این طرح ها می باشد.
,,
رضویان در پایان از اختصاص 100 درصدی اعتبارات این تسهیلات خبر داد و گفت: 10 میلیارد و 280 میلیون ریال برای ایجاد طرح های اقتصاد مقاومتی به شهرستان قروه اختصاص داده شده است.
]
ارسال دیدگاه