logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

جانشین سازمان بسیج سازندگی خبر داد:

اعزام 50 گروه جهادی در ماه مبارک رمضان به مناطق محروم کشور

اعزام 50 گروه جهادی در ماه مبارک رمضان به مناطق محروم کشور
جانشین سازمان بسیج سازندگی گفت: بخشی از گروه‌های جهادی در ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط جوی و نیازهای منطقه فعالیت‌های ترویجی، فرهنگی، آموزشی و درمانی را در اولویت قرار می دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ناصر فصیح، جانشین سازمان بسیج سازندگی با اعلام این خبر که فعالیت گروه های جهادی در ماه مبارک رمضان متوقف نخواهد شد، اظهارکرد: بیش از 50 گروه جهادی در 10 استان کشور برای خدمت رسانی در نقاط محروم کشور در ماه مبارک رمضان برنامه ریزی کرده و هم اکنون مشغول کار و فعالیت هستند.

فصیح با اشاره به دشواری‌های فعالیت جهادگران روزه‌دار در روزهای گرم تابستان 94 گفت: انگیزه اصلی که باعث می شود چراغ فعالیت گروه های جهادی حتی در ماه مبارک رمضان و اوج گرمای هوا هم خاموش نشود، میل جهادگران بسیجی به خودسازی و تربیت نفس است.

وی با بیان اینکه ارزش هر عمل پسندیده در ماه مبارک رمضان مضاعف می‌شود، به ابتکار گروه‌های جهادی برای تداوم فعالیت در ماه مبارک رمضان اشاره و خاطرنشان کرد: بسیاری از گروه‌های جهادی فعالیت عمرانی‌شان را از سحر و پس از نماز صبح آغاز می‌کنند و تا گرم شدن هوا به کار ادامه می‌دهند. برخی از فعالیت‌های عمرانی نیز در صورت امکان به شب و پس از افطار موکول می‌شود.

جانشین سازمان بسیج سازندگی اضافه کرد: بخشی از گروه‌های جهادی در ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط جوی و نیازهای منطقه فعالیت‌های ترویجی، فرهنگی، آموزشی و درمانی را در اولویت قرار می‌دهند.

فصیح با بیان اینکه سازمان بسیج سازندگی در عین توجه جدی و همه جانبه به مساله اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی و کمک به تولید ملی، همواره به فعالیت های محرومیت زدایی و خدمت رسانی اهتمام دارد، اظهار کرد: میل روز افزون گروه های جهادی برای خدمت رسانی و محرومیت‌زدایی در مناطق بومی و جغرافیای استان خودشان موجب شده که فعالیت های جهادی در تمام طول سال برقرار باشد و صرفا به تعطیلات عید یا تابستان خلاصه نشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه