به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دیار آفتاب، "حسام عشقی" بازرس کل استان مرکزی روز سه شنبه به مناسبت هفته قوه قضاییه در جمع خبرنگار در اراک گفت: براساس برنامه سازمان بازرسی سه نوع بازرسی، بازرسی موردی، مستمر و فوق العاده را در دستورکار قرار داریم.
عشقی اظهار کرد: بازرسی های فوق العاده بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب، روسای سه قوه و وزرا انجام می شود و بازرسی های موردی هم بر اساس شکایت های مردمی انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه مردم تخلفات را می توانند از طریق سایت سازمان اعلام کنند افزود: سال گذشته ۴۶۷ فقره شکایت از طرف مردم در سایت ثبت شده بود که این میزان نسبت به سال گذشته از رشد دو برابری برخوردار بوده است.
بازرس کل استان مرکزی گفت: در سه ماه امسال ۴۰۱ شکایت از سوی مردم در خصوص دستگاه های اجرایی داشته ایم در حالی که در سه ماه اول سال گذشته این میزان شکایت ۱۹۹ مورد بوده است.
عشقی بیان کرد: نارضایتی مردم از دستگاه های اجرایی در استان در سه ماهه نخست امسال از رشد صد در صد نسبت به سال قبل از آن برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۲۶۴ مورد بازرسی موردی و دو مورد بازرسی فوق العاده در استان انجام شده است.
بازرس کل استان مرکزی رصد کلیه معاملات را یکی دیگر از برنامه های این سازمان عنوان کرد و افزود: سال گذشته در نظارت هایی که از مزایده ها و مناقصه ها انجام شده است دو میلیارد تومان از مزایده ها و مناقصه ها به دلیل تخلفاتی که داشته اند ابطال شده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
عشقی خاطر نشان کرد: سال گذشته ۵۰۹ مورد پیشنهاد اصلاحی به دستگاه های اجرایی استان ارسال شده، همچنین ۲۵۰ نفر از کارکنان دستگاه های اجرایی تخلف داشته اند که بیشتر تخلفات مربوط به نقض قانون و مقرارات بوده است.
,
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه