اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ساخت‌پهپادتصویربرداردر بوشهر+عکس

ساخت‌پهپادتصویربرداردر بوشهر+عکس
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر گفت: دانشجوی کارشناسی ارشد رشته الکترونیک این دانشگاه موفق به طراحی و ساخت یک هواپیمای بدون سرنشین با قابلیت تصویربرداری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق، داوود یحیایی در جمع خبرنگاران به دستاوردهای تیم‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سالیان اخیر پرداخت و اظهار کرد: امین یار محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته الکترونیک این دانشگاه همراه برادرش موفق به طراحی و ساخت یک هواپیمای بدون سرنشین با قابلیت تصویربرداری شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
, ,


وی با اشاره به اینکه این هواپیما قابلیت پرواز تا شعاع 300 متر به مدت ده دقیقه دارد تصریح کرد: این هواپیما با طول بال دو متر و 60 سانتی متر بدنه یک متر و 30 سانتی متر و موتور الکتریکی با قدرت 700 وات تا ارتفاع هزار و 200 پا از سطح دریا پرواز می کند.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر افزود: امین یارمحمدی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک واحد بوشهر توانست با اخذ مجوزهای لازم در مسابقات سراسری و ملی هواپیماهای بدون سرنشین پهپاد غرب کشورشرکت کند.

یحیایی تصریح کرد : این مبتکر بوشهری موفق شد در این مسابقه  مقام دومی را بدست آورد.

وی با بیان اینکه در این مسابقه 60 تیم از دانشگاه‌های سراسر کشور متقاضی شرکت بودند گفت:  هشت تیم به مرحله نهایی رسیدند و هواپیمای دست پرتاب واحد بوشهر با  قابلیت‌های گوناگون و از آن جمله پرواز تا مرز 50 کیلومتری و سرعت بالا و ارتفاع زیاد توانست به اهداف مورد نظر داوران این رقابت‌ها دست یابد .

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه