اعتقاد دایی به معمولی بودن حرکاتش

اعتقاد دایی به معمولی بودن حرکاتش
در حالی که سرمربی پرسپولیس معتقد بود که حرکاتش طبیعی است اما داور چهارم اعتقاد داشت که اعتراض‌های او بیش از حد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر پایان دیدار دو تیم پرسپولیس و ذوب‌آهن علی دایی تک تک اعضای کادر فنی سرخ‌پوشان را در آغوش گرفت و به آنها تبریک گفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

* هنگامی که محمدرضا خلعتبری قصد داشت برای تست دوپینگ به اتاق برود، همراه با 6 بطری آب در اتاق حاضر شد. او در واکنش به درخواست خبرنگاران مبنی بر مصاحبه اعلام کرد که ابتدا در اتاق تست دوپینگ حاضر شود و پس از آن مصاحبه کند و اگر تا شب این موضوع طول بکشد باید اول تست بدهد.

,

* ناظر بازی در مورد صحبت‌های علی دایی بین دو نیمه اظهار داشت: دایی به من می‌گفت حرکت طبیعی انجام دادم و اعتراض‌های غیرمعمولی انجام نمی‌دادم که داور چهارم بخواهد به من تذکر دهد و نسبت به این موضوع اعتراض داشته باشد اما داور چهارم هم معتقد بود او زیاد اعتراض می‌کند.

,

* نیلسون نسبت به برخورد بازیکنان ذوب‌آهن با او و بی‌توجهی داور نسبت به این موضوع معترض بود.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه