روزه‌داری در گرمای طاقت فرسا، مجاهدت خالصانه در سلامت جسم و روح است

روزه‌داری در گرمای طاقت فرسا، مجاهدت خالصانه در سلامت جسم و روح است
عضو مجلس خبرگان رهبری، روزه داری با وجود گرمای طاقت فرسای تابستان را مجاهدتی خالصانه در سلامت جسم و روح و توام با اجر و ثوابی فراوان توصیف کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناآیت الله هاشم هاشم‌زاده هریسی در گفت و گو با سپیدپوش با اشاره به این روایت از پیامبر گرامی اسلام که فرمودند" افضل الاعمال احمزها" ابراز داشت: این روایت را می‌توان به روزه‌داری در فصل تابستان تطبیق داد به این معنا که بهترین اعمال مشکل‌ترین آنهاست و بی شک روزه گرفتن در شرایطی که 18 ساعت باید تشنگی تابستانی را تحمل کرد، مصداق بارز آن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آیت الله هاشم هاشم‌زاده هریسی در گفت و گو با , سپیدپوش , با اشاره به این روایت از پیامبر گرامی اسلام که فرمودند" افضل الاعمال احمزها" ابراز داشت: این روایت را می‌توان به روزه‌داری در فصل تابستان تطبیق داد به این معنا که بهترین اعمال مشکل‌ترین آنهاست و بی شک روزه گرفتن در شرایطی که 18 ساعت باید تشنگی تابستانی را تحمل کرد، مصداق بارز آن است.,

وی افزود: البته روزه گرفتن برای انسانی که دارای اراده قوی دینی و دارای سلامت جسمی هستنددشوار نیست، یعنی با وجود اینکه هوا گرم است ولی روزه گرفتن برای این افراد سخت نمی‌باشد.

,

این استاد حوزه بیان داشت: کسانی که روزه نمی‌گیرند خودشان را می‌ترسانند، در حالی که فقط یک وعده غذایی روزه داران حذف می‌شود که این کار سختی نیست، ضمن آن که باید توجه داشت اساساً روزه‌داری در شرایط سخت، انسان رارا از بعد جسمی و روانی  آزموده می‌کند و عزم و اراده او را ارتقا می بخشد.

,

وی یادآور شد: اینکه آدمی 11 ماه سال به راحتی در روزها غذا می‌خورد و در ماه مبارک رمضان خود را به کمتر خوردن و بیشتر عبادت کردن عادت می‌دهد، خودش بهترین رفتار مومنانه است.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه