logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معضلی که گریبان جوانان زنجانی را گرفته است

جولان ساپورت پوشان در خیابان های زنجان/ قیمت ارزان دلیل قبح شکنی برخی جوانان

جولان ساپورت پوشان در خیابان های زنجان/ قیمت ارزان دلیل قبح شکنی برخی جوانان
ساپورت پوشان در حال حاضر برای جلوه گری در خیابان های اصلی شهر زنجان جولان می دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از موج رسا, با آغاز فصل تابستان به عنوان فصل لباس های خنک، ساپورت پوشان با ساپورت های رنگارنگ و بدن نما در خیابان های اصلی شهر زنجان جولان می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

دختران و زنان ساپورت پوش به جولان و جلوه گری در خیابان های شهر زنجان می پردازند که اصلا در شان پایتخت شور و شعور حسینی نیست، البته این افراد نه تنها حرمت ماه رمضان را نیز نگه نمی دارند بلکه با نادیده گرفتن شئونات اسلامی ، سلامت اخلاقی و فکری جامعه را نیز به مخاطره می اندازند.   ضعف عملکرد برخی دستگاه های اجرایی زنجان موجب شده تا مانعی برای این افراد در تردد در مراکز اصلی شهر زنجان وجود نداشته باشد، این پدیده بر خلاف سایر مدهای تابستانی که معمولا دیر به زنجان می رسد همزمان با جولان ساپورت پوشان در پایتخت، زنجانی ها نیز کم نگذاشته اند.

,

در حال حاضر امواج این سونامی خطرناک در زنجان موج می زند و به ندرت افرادی را مشاهده می کنی که شئونات اسلامی را رعایت کرده باشند.  مرکز هسته ای زنجان محلی برای خودنمایی این افراد به ویژه قشر جوانتر شده است و به نظر می رسد قیمت ارزان، طرح های متنوع و زیبا و خنکی موجب قبح شکنی در جامعه شده است.

,

امروز برخی از خیابان های شهر زنجان فرقی با سالن های مد ندارند به ویژه برخی پاساژهای معروف شهر زنجان مرکز مدل و لباس شده و افرادی که حتی واهمه دارند با لباس های بسیار زننده خود در انظار عمومی ظاهر شوند از این پاساژها خرید کرده و بلافاصله سوار خودروی خود شده و حرکت می کنند تا مباد کارشان به مراکز قانونی بکشد.

,

در کنار ضعف عملکرد دستگاه های اجرایی ساپورت پوشان به راحتی در خیابان های شهر زنجان جولان داده و با خود معضلاتی را در جامعه به وجود می آورند.  به نظر می رسد جمله معروف مقام معظم رهبری در خصوص اینکه “من نگران مسئله فرهنگ هستم” هنوز از نظر مسئولان نگرانی ندارد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه